Jordi Évole demana una entrevista a Mariano Rajoy a través del ‘Marca’

El 'Salvados', presentat per Jordi Évole, ha publicat un anunci al diari esportiu per intentar contactar amb l'expresident del govern espanyol

Jordi Évole ha intentat contactar amb Mariano Rajoy a través d'un anunci al diari 'Marca'
Jordi Évole ha intentat contactar amb Mariano Rajoy a través d'un anunci al diari 'Marca' | La Sexta

Jordi Évole continua al peu del canó amb les seves controvertides ocurrències. La darrera: recórrer al diari ‘Marca’ per demanar una entrevista a Mariano Rajoy. El ‘Salvados’, presentat pel periodista de Cornellà de Llobregat, busca així contactar amb un ja expresident espanyol que va desaparèixer per complet de l’escena política després de la moció de censura.

«Senyor Rajoy, no sabem com posar-nos en contacte amb vostè, però creiem que per aquí ens pot llegir. Li hem de dir una cosa important», diu el primer missatge que apareix entre les pàgines del diari ‘Marca’. Més enllà, a la pàgina 5, hi trobem un segon missatge on s’explica el perquè de tot plegat: «Senyor Rajoy, diumenge torna ‘Salvados’. Si vol ser un dels nostres convidats n'estarem encantats».

‘Salvados’ demana una entrevista a Rajoy

I ho fa d’una manera molt peculiar. Amb la broma del ‘Marca’ —diversos programes, com el ‘Polònia’, han fet burla insinuant que aquest és diari preferit de l’expresident espanyol—, Jordi Évole ha aconseguit fer viral la seva publicació i remarcar que ‘Salvados’ torna a la graella de ‘La Sexta’.

Ara, doncs, la pilota és al terrat d’un Mariano Rajoy que ja va accedir a donar una entrevista a Jordi Évole quan era la màxima autoritat del govern espanyol.         

També cal destacar, finalment, que no és la primera ocurrència d’Évole, ja que el periodista també va estar en boca de tothom quan va fer el controvertidíssim fals documental sobre el 23-R, ‘Operación Palace’. On, de fet, insinuava que tot plegat era un muntatge audiovisual muntat per José Luís Garci. «Altres vegades també els han explicat mentides i ningú els ho ha dit», va al·legar aleshores el periodista sobre el perquè de l’emissió del fals documental.


Comentaris

envia el comentari