Critiquen Évole per utilitzar Villarejo per fer promoció de ‘Salvados’

L’excomissari va ser empresonat a Estremera el passat 5 de novembre liderar una trama de corrupció, entre altres operacions

Jordi Évole, en una imatge d'arxiu
Jordi Évole, en una imatge d'arxiu | Cedida

Jordi Évole i l’equip de ‘Salvados’ de La Sexta sempre han sabut com fer promoció del seu programa, sobretot a cada nova temporada. No obstant això, la promoció d’aquesta tardor no ha agradat gens, ja que han fet servir una de les entrevistes que li van fer al comissari José Manuel Villarejo abans de ser detingut i d’ingressar a la presó el passat 5 de novembre de l’any 2017.

Aquest vídeo és un muntatge amb unes imatges de l’entrevista que va realitzar al comissari Villarejo i amb unes altres on pregunta sobre quan torna ‘Salvados’. La promoció de la nova temporada del programa no ha fet gràcia als espectadors ni als periodistes que van ser amenaçats per una trama delictiva de xantatgistes armats on Villarejo enregistrava converses i extorsionava a canvi de milions d’euros, aprofitant així el seu càrrec al ministeri de l’Interior. Tot perquè aquests periodistes es van encarregar d’investigar «les clavegueres de l’Estat».

Un exemple dels tipus de comentaris que es poden trobar en resposta al tuit que Jordi Évole va compartir en el seu compte de Twitter és: «Quan tingueu ous d’emetre ‘les clavegueres de l’estat’ igual recuperes part de credibilitat. Ara continua rient amb el teu col·lega Villarejo, els periodistes amenaçats ja si de cas un altre dia, Jordi».

Per una altra banda, Patrícia López, periodista del diari ‘Público’ i tertuliana de 'FAQs' de TV3, s’ha mostrat molt indignada: «La forma de blanquejar Villarejo que esteu tenint a ‘Salvados’ cada dia esgarrifa més. És fastigós Jordi Évole el bon rotllo que us porteu amb un subjecte perillós que ens ha amenaçat a altres periodistes». 

Patrícia López va publicar molta informació sobre Villarejo i va haver de comparèixer a la comissió del Parlament per explicar la trama de l’Operació Catalunya, raons per les quals va rebre amenaces de les persones infiltrades en la policia.

Amb la promoció de la nova temporada de 'Salvados', Évole demostra poca sensibilitat envers un tema molt delicat compartint un vídeo on apareix el comissari Villarejo que fa mesos que està empresonat, en una entrevista encara més antiga.


Comentaris

envia el comentari