IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jordi Évole estrena avui el programa que pretén millorar la relació entre Catalunya i Espanya

El títol que han escollit per aquest nou espai televisiu és ‘Benvingudes al nord, benvingudes al sud’

Imatge del nou programa de Jordi Évole
Imatge del nou programa de Jordi Évole | La Sexta

Jordi Évole és en l’actualitat un dels periodistes més implicats en la qüestió del procés sobiranista català. Malgrat que ha mostrat nombroses vegades la seva disconformitat amb el projecte de Junts per Catalunya, Esquerra Republicana i CUP, sempre ha intentat suavitzar postures i traçar camins entre catalans i espanyols.

Amb la gran reputació que ha anat adquirint en els últims temps, Évole ha fet tot el possible per millorar també les relacions de l’escena política estatal, que és quelcom força necessari si tenim en compte el panorama en el qual ens trobem immersos. Ara, presenta un nou programa que encara aprofundeix més en el tema.

El programa s’estrena avui i vol desdramatitzar el conflicte polític català

Així doncs, aquesta nit La Sexta es vestirà d’estrena i presentarà el nou format conduït pel periodista català. Un programa que rep el nom de ‘Benvingudes al nord, benvingudes al sud’, i que pretén enllaçar els camins de set dones catalanes i set andaluses.

El programa d’avui girarà entorn del viatge de les dones andaluses a Berga, on es reuniran amb les seves companyes, totes elles partidàries del dret a decidir. Així ho informa ‘Nació  Digital’, que també explica que l’estrena tindrà lloc a dos quarts d’onze de la nit.

Al vídeo promocional es poden apreciar diverses escenes d’allò més hilarants. Es pot veure des del desconcert de les dones en xafar Berga per primer cop – ja que, segons diuen, sembla un paisatge més propi del País Basc – fins a la trobada amb un membre de la CUP, al qual fan saber els sentiments d’horror i d’estranyesa que els ha produït el procés català.

Està previst que el programa consti de quatre capítols, i de moment les expectatives que ha generat són força elevades. Per la seva banda, els responsables del programa han deixat clar que el seu objectiu és el de «trencar tòpic i teixir el diàleg».

Un programa inspirat en ‘Salvados’

Tal com explicàvem fa un parell de mesos, el nou programa d’Évole està inspirat en un capítol de ‘Salvados’ en el qual Oriol Junqueras visitava una família que vivia a Andalusia i s’establia un debat molt interessant entre ells.

El programa, que va ser emès fa tres anys a La Sexta, va recollir un gran èxit i va ser aplaudit per gent d’ambdós bàndols. Probablement aquest fet sigui el que ha animat al periodista a embarcar-se en un projecte molt similar al que acabem d’anomenar.


Comentaris

envia el comentari