Ana Rosa Quintana a interromput les vacances per a acomiadar-se d'un amic i company de professió

Un ex d'Ana Rosa Quintana destapa la realitat: «Ella va mentir»

Ana Rosa Quintana, acusada d'usar el poder del seu programa per donar ales a el feixisme.

Antonio Maestre, periodista i excol·laborador de 'El programa de Ana Rosa', ha carregat contra la presentadora Ana Rosa Quintana a 'ElDiario.es'. En un article, Maestre denuncia que la conducta de la periodista està lluny del periodisme.

«Pot mentir descaradament». També revela que «la seva finalitat no és informar, sinó influir en la direcció que va bé als seus interessos polítics i econòmics».

I és que Maestre ha callat pel que fa a la seva antiga 'jefa'. «La reina dels matins va decidir emprendre durant la pandèmia una estratègia de desgast sistemàtic contra el govern de coalició».

«No es tracta d'una posició editorial legítima que, basada en una ideologia liberal-conservadora, tingui un enfocament crític. I que a través d'informacions certes, investigacions i posicionament contrari a les mesures de govern exerceixi la seva tasca professional», diu. 

Ana Rosa Quintana, acusada de «mentir de manera reiterada», segons Antonio Maestre

«No, es tracta de mentir, de manera reiterada tot i que és advertida de la mentida. Es tracta de seguir insistint en la mentida, sabent que té gran poder de difusió, i no demanar disculpes», recalca l'extertulià del 'Programa d'Ana Rosa'.

«Perquè no és una lliure decisió periodística. És una campanya política que busca fer prevaler els seus interessos fent servir com artifici un mitjà de comunicació. El periodisme és la forma en la qual amaga una manera directa d'intervenir en política per aconseguir de manera més efectiva els seus interessos», es lamenta.

Antonio Maestre no escatima en detalls per referir-se a les males pràctiques de la veterana periodista. «Ana Rosa comença el seu programa amb un sermó contra tot el que sigui d'esquerra que llegeix amb dificultat en el seu 'autocue'. V acusar José Luis Rodríguez Zapatero de ser el responsable de la Llei de Secrets Oficials l'any 2010».

«Partia de la declaració d'Arancha González Laya, que es va agafar a aquesta llei per dir que la informació que el jutge li sol·licitava pel cas de Brahim Galli era quelcom reservat», apunta.

Maestre denúncia el dia en què Ana Rosa el va apartar en una entrevista amb Ortega Smith

Antonio Maestre denuncia també el dia que el va apartar durant una entrevista amb el secretari general de Vox, Javier Ortega Smith. «Quan es creia que tindria amb mi la capacitat de manar que té amb els seus contertulians de l'esquerra, va entrevistar a Ortega Smith».

«En un recés de publicitat vaig veure com la meva cadira es va treure per posar-la darrere de les càmeres. Sense més explicacions se'm va apartar perquè no participés en l'entrevista», recorda.

A més, deixa caure alguna cosa que va enfadar notablement al tertulià d'actualitat política. «Ignoro si va eliminar-me de l'entrevista perquè no pogués preguntar al líder de VOX a Madrid va ser una petició dels postfeixistes o sortir de la dama dels matins».

«Només sé que va treballar a favor seu perquè no hi hagués ningú incòmode a la taula que pertorbés el discurs del falangista de VOX. El seu programa no està per confrontar el discurs d'odi, sinó per deixar que es proclami», assegura Maestre.

«Utilitza el poder del seu programa per donar ales al feixisme»

«Ana Rosa Quintana només mou els fils per fer ballar a qui defensa les fitxes del seu lloc. Usa el poder del seu programa per donar ales al feixisme», denuncia el tertulià.

Aquest article contra Ana Rosa Quintana ha tingut una gran repercussió i Pablo Iglesias l'ha comentat en les seves xarxes socials. «Durant anys el corporativisme entre periodistes va apuntalar la normalització de la mentida i la claveguera. Per sort tot té un límit», publicava l'exvicepresident de Govern.