Albert Rivera

L’ex de Malú i Boris Izaguirre ensorren Rivera: «Només volia fer-se famós»

L’exparella de la cantant ha parlat sobre el líder de C’s a laSexta i ha criticat que la seva principal preocupació no era convertir-se en president

Albert Rivera està tenint un any d’allò més mogut. Després que es confirmés la seva relació amb la cantant Malú, l’enfonsada que va tenir a les passades eleccions i la seva posterior dimissió ha fet que sigui el  centre de moltes portades i la seva cara apareix constantment als mitjans de comunicació. Ara, Borris Izaguirre i l’ex de la seva actual parella han carregat contra ell, convençuts que  l’expolític «només buscava fer-se famós».

La relació del polític i la cantant va sorprendre molta gent, que mai havien sospitat que tinguessin llaços en comú. Entre totes les reaccions, es va buscar aquelles de les persones properes a la parella. El pare de Malú ja va afirmar que es trobava feliç amb la nova relació que s’havia instaurat a la família, així com que tenia especial afecte a Rivera. Per la seva banda, l’exparella del líder de Ciutadans també va comentar la seva dimissió i com ha viscut la seva ruptura. Ara és el torn de l’altra part d’aquesta famosa parella:  l’ex de Malú ha parlat sobre ella i el seu xicot al programa ‘Liarla Pardo’ de la Sexta.

Dures crítiques a la campanya de Rivera

Gonzalo Miró és col·laborador del programa ‘Liarla Pardo’, que presenta la periodista Cristina Pardo a laSexta. Ahir comptava amb un convidat especial: Boris Izaguirre. Si bé van parlar d’altres temes, l’ex de la cantant no va tardar a mencionar la parella. Més concretament, el polític de C’s: «El vídeo d’Albert Rivera, el gos ‘Luchas’ i la llet».  Izaguirre va sumar-se ràpidament a la conversa: «Al gos, crec que l’han pentinat com una planxa del cabell que utilitzen les reines. S’ha pentinat com que està a punt de cantar» bromejava. Això va arrencar el riure del públic i de Miró, que no va voler aturar-ho allà: «Ha agafat una planxa que estigués a mà?». L’escriptor veneçolà rematava la broma:  «Ha agafat la planxa que tenia a Malú-mà».

L'ex de Malú, Gonzalo Miró
Gonzalo Miró, ex de Malú, al programa 'Liarla Parda' | laSexta

Cristina Pardo va voler indagar més al tema del polític: «Creus que a Albert Rivera li va passar factura la seva vida personal?» preguntava a Izaguirre. Ell no ho dubtava: «El que va passar factura va ser que no podies saber el que volia representar. El partit era tan frontissa que no sabies en quin costat de la porta s’anava a col·locar. Tampoc el va ajudar que es va acomiadar d’aquella manera tan emocional...», comenta el veneçolà, reafirmant que no és un gran seguidor del partit taronja.

Miró, per la seva banda, se’n reia dels termes utilitzats: «Bé, acomiadar-se és una manera molt positiva de veure-ho», se’n riu. Tot i la dimissió, Izaguirre no creu que hàgim vist l’últim de Rivera a la vida política: «Jo crec que no s’ha acomiadat i que en qualsevol moment tornarà a aparèixer. Com les grans cantants, que passen cinc anys fent gires d’acomiadament. Crec que passarà el mateix» compara l’escriptor.

«No volia ser president, sinó famós»

La presentadora no va dubtar a derivar la conversa allà on més suc podria treure: «Estàs parlant molt de cantants»,  li comentava a Izaguirre. Gonzalo Miró va ser l’encarregat de respondre: «Bé, és que Boris i jo és un tema que tenim ben trillat. Era un tema tabú fins que ha vingut ell». L’entrevistat decidia en aquell moment fer saltar la bomba que tothom esperava: «Ho parlem moltes vegades.  Sobretot ell que va ser xicot de Malú».

Va ser Boris qui va llançar la primera pedra sobre el líder de Ciutadans, parlant sobre l’exclusiva de l'inici de la relació de la parella: «Quan vaig veure aquella portada de l'‘Hola’, dedicada més a ella que a ell, vaig pensar, i continuo pensant, que  ell en realitat el que volia no era ser president del Govern, sinó ser famós» etzibava el veneçolà.

«Hi ha gent que té aquest desig. I  va muntar tot això per aconseguir aquella portada a l' ‘Hola’» conclou sobre la relació. L’ex de Malú no dubta a comentar, també, la jugada: «L’excés d’ambició a vegades passa factura». Una cosa és ben segura: si l’objectiu d’Albert Rivera era fer-se famós i acaparar les càmeres, es pot assegurar que ho ha aconseguit amb èxit.

També et pot interessar...