Vídeo: Una excol·laboradora de 'Sálvame' entra en directe i acusa el programa de masclista

La col·laboradora fa dies que no apareix en pantalla, segons sembla, per decisió pròpia

Sálvame
Belén Ro porta setmanes sense aparèixer en pantalla | Telecinco

'Sálvame' es caracteritza per ser espontani i per comptar amb moments de desconcert protagonitzat pels seus col·laboradors i convidats, però en aquesta ocasió sembla que un testimoni va deixar del tot descol·locat a l'equip del programa. Carlota Corredera connectava en directe des de la porta de la casa de Maria Teresa Campos, on s'havia celebrat un dinar nadalenc, en el qual estava convidada l'excol·laboradora del programa Belén Rodríguez. 

Aquesta en un primer moment no volia entrar en directe, però finalment va accedir per deferència al reporter que feia hores que esperava la sortida de la periodista a les portes de la casa de la Campos. En un primer moment la connexió estava pensada perquè Rodríguez narrés que havia passat dins de la casa, donada l'actualitat que rodeja a Maria Teresa Campos, vers la separació amb l'humorista Bigote Arrocet.

Però aquesta intenció es va diluir i les paraules de la col·laboradora eren cada cop amb un to més sarcàstic. Carlota Corredera va voler preguntar-li a Belén Ro si tenia intenció de tornar al seu lloc de treball i ella va dir que de moment ho veu complicat per l'ambient que s'hi respira.

'Sálvame' s'ha convertit en un programa masclista

La presentadora va voler que la col·laboradora s'expliqués millor i va ser llavors quan Belén Ro va dir que el programa estava donant veu a certs col·laboradors com Kiko Matamoros i Antonio David Flores que fomentaven el masclisme, convertint així el programa en un format de caràcter masclista.

Carlota Corredera posava cara de no entendre la reacció de la col·laboradora, però seguia insistint amb voler saber més sobre la seva possible tornada. Per la seva banda la col·laboradora va dir que s'ho estava pensant, però que de cap manera vol coincidir en dies amb Antonio David Flores, un dels seus majors enemics.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari