Un exconcursant de 'Gran Hermano' a un pas de ser acusat de violació

José María podria anar a presó entre un i tres anys

José María es podria enfontar a 3 anys de presó per violació
José María es podria enfrontar a 3 anys de presó per violació | Mediaset

Una de les majors polèmiques de 'Gran Hermano', està a punt de resoldre's. La concursant de 'GH Revolution' Carlota Prado va denunciar haver patit abusos sexuals en el programa l'any 2017.

Inici d'una suposada violació

Carlota durant el concurs va tenir cert 'feeling' amb un concursant, José María. Els dos joves tornaven d'una festa organitzada pel programa en la qual es va facilitar alcohol als participants. Carlota va declarar que havia begut mentre que José María no va ingerir alcohol. Tot seguit, José María li va dir a Carlota que li anava a explicar un secret molt íntim a cau d'orella, moment en què es van tapar amb l'edredó, observant-se una manipulació interna en la qual José María pogués ser que estigués llevant els pantalons i les calces a Carlota. 

Jose Maria es va estirar amb ella, però realitzant moviments sospitosos sota l'edredó que aparentment semblaven sexuals i forçats. Així ho reflecteix la jutgessa que ha investigat el cas durant dos anys i que ha donat per acabada la instrucció. Després, José María va tapar la cara a Carlota amb l'edredó, reiterant els mateixos desplaçaments que aparentment semblaven penetracions.

La magistrada dóna un termini a les parts perquè decideixin si acusen, en considerar que hi ha indicis d'un delicte d'abús sexual, penat amb entre un i tres anys de presó. Ho fa després d'analitzar el vídeo del programa, amb els moviments sota l'edredó, que es van captar en la matinada del 3 al 4 de novembre. Una de les càmeres del programa ho va gravar tot. La defensa insisteix en la innocència de José María i en què si hi hagués hagut un abús, el programa hauria interromput el concurs immediatament.

La concursant de 'GH' hauria estat violada durant el programa  | Telecinco

 

La defensa de José María va recórrer l'acte

Segons fonts jurídiques, la jutgessa que ha investigat el cas va donar per acabada la instrucció el 10 de desembre de 2018. Amb aquest pas, la jutgessa permet a les parts que acusin José María López abans d'enviar-lo a la banqueta per abusos sexuals perquè sigui jutjat i es determini si és innocent o culpable.

La defensa del concursant va recórrer aquest acte, però l'Audiència Provincial de Madrid va ratificar la decisió el passat 25 de juliol. Va considerar que existeixen indicis que la conducta del recurrent pogués ser constitutiva d'un delicte d'abús sexual. D'aquesta manera, La jutgessa de Colmenar, el partit judicial al qual pertany Guadalix de la Sierra, indret on està la casa de 'GH', fa un resum dels fets a partir del vídeo mai emès per la cadena.

En l'acte es detallen més indicis que consideren d'abús sexual. La jutgessa insisteix que els fets que descriu estan exposats «amb caràcter indiciari i provisional», i considera que existeixen motius suficients per a donar per finalitzada la instrucció en veure indicis d'un delicte d'abús sexual. El Codi Penal castiga amb entre un i tres anys de presó aquest fet.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari