Un exconcursant de 'La Isla', d'urgència a l'hospital mentre l'ex tornava a la TV

El jove es troba molt preocupat mentre espera notícies del hospital

Els concursants de la primera edició de 'La isla de las tentaciones'
Un exconcursant de 'La Isla' viu un dels pitjors moments de la seva vida  |Catalunya Diari

La tercera edició de 'La isla de las tentaciones' ha fet un gir amb l'arribada de Fiama Rodríguez. La canària tornava a la República Dominicana reconvertida en temptadora i la seva entrada no ha pogut ser més polèmica.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Només trepitjar la vila dels nois, Manuel va caure en les xarxes de Fiama i va posar la primera pedra a la seva infidelitat amb Lucía. Però mentre veiem com la temptadora s'ho passa d'allò més bé, el seu ex, Álex Bueno, està passant per un dels moments més difícils de la seva vida.

Álex Bueno, molt preocupat per l'ingrés del seu pare a l'UCI

A Álex no li ha fet molta gràcia tornar a veure Fiama a 'La isla de las tentaciones', ja que tots dos van acabar la seva relació després del seu pas per la primera edició del 'reality' i sembla que, superats els primers mesos, havien començat un petit acostament. No obstant això, ara el madrileny no es troba en el seu millor moment i ha deixat de banda la seva reconciliació amb Fiama per a centrar-se en la salut del seu pare.

Va ser el mateix Álex qui ha explicat a les seves xarxes socials la gran preocupació que sent pel seu progenitor després de ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI): «Ha vingut l'ambulància a buscar el meu pare. Està a l'UCI. Jo estic una mica nerviós, ha estat el pitjor dia per veure el programa», començava dient el jove a qui veure la seva ex temptant als participants del 'reality' no li ha servit de molta ajuda.

Seguidament, el madrileny acabava confessant la malaltia que pateix el seu pare: «El meu pare va entrar amb 1000 i pic de sucre, qui sigui diabètic sap que això és una barbaritat i amb una infecció a la cama bastant fotuda», continuava explicant aportant més informació sobre el que acabava de passar. L'exconcursant no pot amagar la preocupació que sent per l'estat de salut del seu pare,sobretot tenint en compte la crisi sanitària que estem vivint.

«Està millor a l'UCI que a casa, l'estan cuidant i ens aniran explicant. Pel tema de la Covid, ni la mare ni jo podem estar amb ell, és complicat perquè tampoc ens han trucat. He passat una nit dolentíssima, se'm va ajuntar tot. Ahir vaig perdre la paciència. El meu pare i jo compartim gens i jo sé que ell lluitarà fins al final com jo faria».

La reacció de l'exconcursant de 'La isla' a les imatges de Fiama

Tenint en compte el mal moment pel qual està travessant Álex Bueno, ara s'entén la seva reacció a la participació de la seva ex en el 'reality'. No ha de resultar gens agradable veure com Fiama, només entrar a la vila dels nois, va acabar als braços de Manuel. 

«M'ha caigut com una puntada de peu a la boca perquè em sembla molt hipòcrita», explicava Álex mentre assegurava que Fiama havia criticat les solteres que van participar en la primera edició de 'La isla de las tentaciones'. «Quan et posen uns bitllets, tu agafes i te'n vas de soltera a rebentar una relació», deia molt molest. Encara que fa temps que estan separats, sembla que el madrileny encara és incapaç d'acceptar les coses que fa la seva ex.

És més, Álex va confessar que no s'esperava que «la primera nit fes això». «Al final us agrada el que us agrada: el 'postureo' i el 'mamoneig'. Ho fas amb un i ho fas amb un altre, el que passa és que jo en aquest cas callo les coses». Si alguna cosa ha quedat clar en la reacció d'Álex, és que en aquests durs moments pel que està passant el que més li preocupa és la salut del seu pare.

D'aquesta manera, l'exconcursant del 'reality' deixa clar que la seva relació amb Fiama no té marxa enrere: «La gent no és conscient el mal que et fa. Mai us cregueu les paraules, fixeu-vos en els actes dels altres. Estimeu-vos per sobre de tot, de veritat. Així les coses us aniran molt millor», acabava dient.


Comentaris

envia el comentari