L'exconcursant d''Operación Triunfo' que triomfa presentant informatius

Després del seu pas pel concurs musical no va tenir sort, per la qual cosa va decidir marxar als Estats Units a la recerca de noves oportunitats

Imtage de Borja Voces a les instal·lacions d''Univisión'
Després del seu pas pel concurs musical no va tenir sort, per la qual cosa va decidir marxar als Estats Units a la recerca de noves oportunitats | Instagram

Borja Voces va començar en el món de la música des de molt petit, participant en programes com 'Veo Veo' i formant part del grup 'Tic-tac', amb el qual van publicar dos discos, i fins i tot va fer alguna actuació en el món de la interpretació en algunes sèries com 'El comisario' o 'Manos a la obra'.

Però la seva gran fama arribaria gràcies a TVE, quan amb només 19 anys va ser escollit per a formar part de la tercera edició d''Operación Triunfo', on no li va anar gens malament i va quedar com el novè expulsat. Després del seu pas pel concurs musical, va participar en la gira d''OT' per Espanya al costat dels seus companys de programa. 

No obstant això, i encara que semblava que la seva carrera artística anava a ser llarga, no sempre és així i el seu pas pel talent musical el va perjudicar més que ajudar-lo. «Estar a 'Operación Triunfo' em va perjudicar més que em va beneficiar en el món de la interpretació», va manifestar en una entrevista amb 'Fórmula TV'. 

Una falta d'oportunitats que el va portar a provar sort en altres països i en diferents facetes. Ara, Borja Voces treballa per a un canal de televisió als Estats Units, 'Univisión', on és una de les cares més conegudes dels informatius. 

A més de les notícies, el madrileny també ha presentat esdeveniments molt importants com els 'Latin Grammy', els 'Premios Nuestro' o els 'Premios Juventud', a més de comptar amb una secció pròpia al programa 'Primer Impacto', en el qual els espectadors envien les seves queixes a través de les xarxes socials. 

«Els Estats Units et donen més oportunitats que a Espanya»

«Estic molt bé aquí, estranyo moltes coses d'Espanya, però del món de la televisió no estranyo res. Crec que aquí als Estats Units hi ha moltíssimes més oportunitats per a gent jove, hi ha moltíssims més formats, et dirigeixes a una audiència moltíssim més gran, i el contingut és diferent, tant en la notícia com en l'entreteniment».

«Em va donar l'oportunitat de començar de zero, de fer un 'reset' de qui era jo a Espanya, del que la gent em coneixia. Gràcies a Déu m'ha anat bé».

Al gener es compliran sis anys des que Borja va marxar al país nord-americà i entre els seus plans no es troba un retorn a Espanya, perquè no ha «rebut mai cap oferta de cap mitjà de comunicació», i, a més, «el públic hispà dels Estats Units m'ha donat coses molt bones i m'ha deixat ser jo».

«Respecto moltíssim a tots i cadascun dels professionals que fan la televisió a Espanya, però sense cap dubte és un país en el qual marquem molt a les persones».


Comentaris

envia el comentari