Les parelles concursants de La Isla de las Tentaciones 3 a la platja

Dos exconcursants de 'La Isla' donen positiu en Covid després d'unes vacances junts

Dos exconcursants de 'La Isla de las Tentaciones' es contagien de la covid després de passar juntes uns dies

Dos exconcursants de 'La Isla de las Tentaciones' s'han contagiat de la covid després d'haver passat uns dies de vacances juntes. I és que la cinquena onada de covid està causant molts estralls en la població. Aquesta es deu al fet que la gent s'ha relaxat durant el seu descans anual i no s'estan respectant les normes de seguretat.

Moltes persones han vist com, després del seu retorn, han mostrat símptomes de la malaltia. D'altres, per contra, no han pogut gaudir d'un descans a causa del seu contagi previ o en haver estat en contacte amb algun positiu.

Aquest nou flagell de covid està afectant més a la gent jove, ja que el respecte per les normes sembla que és aliè a ells. Tal és la preocupació que es va avançar aquest rang d'edat en la vacunació per frenar la situació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ningú està exempt de contraure el virus. Aquest ha sigut el cas de dos exconcursants del programa de parelles de Telecinco. Després d'unes vacances juntes han donat positiu i es troben confinades en les seves respectives llars.

La covid ataca a dues exconcursants de 'La Isla'

Les exconcursants d'aquest format televisiu, Lucía Sánchez i Patricia Pérez han donat positiu en covid. Després de passar uns dies de relax a l'illa de Gran Canària, totes dues han tornat amb una simptomatologia alarmant.

Totes dues han fet ús dels seus perfils d'Instagram per comunicar als seus seguidors la notícia. Així mateix, s'han mostrat tranquil·les i relatant com ha succeït tot.

En primer lloc, Lucía Sánchez confirmava que el seu estat era bo i que no va tenir cap símptoma durant els primers dies després del diagnòstic. Es va fer la prova després de la confirmació que la seva amiga Patricia, amb la qual havia compartit vacances, va donar positiu.

Tal com ha confirmat temps després, els efectes de la malaltia van començar a aparèixer en el seu cos. Durant un directe d'Instagram va confirmar que el seu estat actual és pitjor i que es troba molt malalta.

Per la seva banda, Patricia, va confirmar que poc després d'arribar de l'illa canària va començar a sentir mal de cap i malestar a la gola. Va emprar el mateix canal que la seva companya per difondre la notícia i avisar que estaria desapareguda uns dies.

Tot i no estar vacunada ha comentat que es troba bé i que només està experimentant alguns efectes lleus de la covid. Durant els dies següents a la notificació, els dolors s'han intensificat i temperatura corporal ha augmentat.

Va relatar que en el seu retorn va començar a trobar-se malament, ja que les molèsties eren poc habituals a les quals estava acostumada. Va decidir trucar a l'hospital perquè li fessin la prova i efectivament s'havia contagiat sense saber molt bé com.

A més, ha comentat que els sanitaris que li van fer la PCR la van informar que la situació creixent de contagis es deu a la gent que no està vacunada. S'ha mostrat molt preocupada per la simptomatologia que presenta i la possibilitat que empitjori.

Sigui com sigui, les exconcursants desconeixen les causes del seu contagi, encara que asseguren que han respectat tot el possible les normes. Totes dues han tornat dels enregistraments del programa 'La Última Tentación'.

I és que no s'han volgut perdre l'ocasió de posar a proves les seves noves relacions i comprovar si la decisió que van prendre va ser l'encertada. La veritat és que aquesta circumstància que els està tocant viure és un cop per a elles. Així i tot, l'amistat que els uneix farà que s'ajudin mútuament per superar-la.

No sabem si aquest és l'única patacada que s'han dut les exconcursants. Potser durant la seva participació en aquesta nova edició hagin trencat amb les seves parelles o, per contra, hi hagi consolidat les seves relacions.