Primer pla d'Igor Basurko, exfinalista de Gran Hermano 14

Un exfinalista de 'Gran Hermano' es despulla per diners i és acusat d'estafa

Es tracta d'un concursant molt polèmic que va estar a punt d'emportar-se el premi

Un dels concursants més polèmics de 'Gran Hermano' va ser el basc Igor Basurko. Aquest va participar en la 14a edició, arribant a la final i a punt d'emportar-se el premi de 300.000 euros. Ara ha tornat a ser notícia després de ser acusat d'estafa.

El guipuscoà va entrar a la casa de Guadalix de la Serra '11 de febrer de 2013. Tanmateix, va ser expulsat i repescat poques setmanes després. Aquesta segona oportunitat la va aprofitar a la perfecció.

En aquella edició, el sucós premi va recaure en la murciana Susana Molina, també d'actualitat després del seu pas per 'La Isla de las Tentaciones'. A més, Igor va estar més de cent dies a la casa, protagonitzant múltiples enfrontaments amb els companys.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Dins d'aquests van destacar els ocorreguts amb la valenciana Lorena Edo. I és que el basc la va criticar pel seu pes. I així ho va fer saber només sortir de la casa, quan van estar cara a cara al plató.

«Espero que el teu fill, quan creixi, sigui alt, guapo i prim», li va dir. En cas contrari, adverteix que s'assabentaria del qual «és una humiliació i llavors sabràs el que és patir».

No obstant això, Igor Basurko també serà recordat per tots els titulars que va deixar fora de 'GH'. També al 'Deluxe' va confessar els seus problemes d'addicció al joc. Fins i tot va arribar a sostreure diners del compte de la seva dona per gastar-se'l en apostes.

Més endavant es va conèixer que va ser imputat per un suposat delicte d'estafa a una dona. Així sembla que li hauria contractat com a home de companyia, i ell s'hauria aprofitat d'un descuit per robar-li la targeta de crèdit.

Però el seu pas pels tribunals no li posa fre. Perquè, sembla, els intents d'estafa continuen. Així ho va confirmar recentment Kiko Hernández en el seu bloc.

El col·laborador de Telecinco va rebre diversos missatges d'afectats. Una de les presumptes víctimes va assegurar que li havia comprat un robot de cuina que mai va rebre. «Intento mantenir una conversa amb ell, però no dona senyals de vida», relata.

L'exconcursant de 'Gran Hermano' també obté ingressos a través d''Only Fans'. En aquesta plataforma, on apareix la gent lleugera de roba, també hi ha famosos com a Cristian Suescun o Jacobo Ostos.

El basc publica contingut de caràcter eròtic, i els seus seguidors poden veure les seves imatges a canvi d'una subscripció. L'accés a aquestes fotografies arriba fins als 100 dòlars anuals. En el seu perfil, que té més de mil 'likes', es defineix com a «divertit i morbós».

Un jugador d'hoquei marcat pel joc

Igor Basurko va sorprendre molt als seguidors del concurs de Telecinco. Hi havia entrat a la casa com a jugador professional d'hoquei, cosa que li atorgava un perfil de persona sana. No obstant això, els seus comportaments tant a la casa com fora van deixar molt a desitjar.

Durant el seu tancament també es recorda un idil·li amb Miriam, que tenia parella fora i que no va dubtar a posar-li les banyes al seu xicot. Va ser una simple atracció sexual que no va tenir cap recorregut.

És possible, que algunes seguidores li recordin pels seus animats despertars. I és que diàriament s'aixecava amb la 'bandera en alt'. Un vigor al qual va aconseguir treure-li partit amb el temps.

Així ho demostra amb la seva implicació a 'Only Fans', on obté uns ingressos mensuals. Però no és l'única cara coneguda en aquesta plataforma. Són molts els famosos, sobretot els vinguts a menys, els que utilitzen aquesta mena de pàgines per guanyar diners.

Mostren fotos nues o amb molt poca roba, i tenen gran acceptació entre el públic masculí. Sense cap dubte, ser una cara coneguda ajuda a l'hora d'aconseguir nous seguidors, com és el cas d'Igor Basurko.