Susanna Griso, al carrer, vestida de negra

L'exmarit de Susanna Griso s'enfonsa: «Hi ha fotos»

Carles Torras, exparella de Susanna Griso, està al corrent de tots els moviments de la presentadora

Susanna Griso ha estat més de dues dècades casada amb el pare dels seus tres fills, Carles Torras. Fa gairebé un any es va filtrar la separació del matrimoni i des de llavors els rumors no han fet més que créixer. La periodista, líder d'audiència els matins a Antena 3 i amb una vida privada que molts volen conèixer, no vol alimentar l'escàndol, per la qual cosa no ha donat cap mena d'informació sobre la seva ruptura.

Griso mai ha concedit cap entrevista per parlar de la seva privadesa perquè no vol convertir-se en objectiu dels paparazzis, però la seva estratègia no ha servit de res, ja que l'únic que ha fet ha estat augmenta l'interès. Carles Torras s'ha quedat sense paraules després de veure la revista 'Hola!', que aporta proves de la relació existent entre Susana i Joaquín Güell.

Des de fa uns mesos tothom pensa que són més que amics, i ara ja se'n pot parlar amb fonament. «Hi ha fotografies»: aquest és el comentari que s'ha fet a les tertúlies televisives després de revisar la premsa del dia. Susanna ha passat uns dies amb l'empresari Joaquín Güell, exmarit de Cayetana Álvarez de Toledo, al Marroc. Perseguits per la premsa del cor, la seva actitud ha demostrat que entre ells hi ha una connexió especial, i Carles és al punt de mira des que ha saltat a la llum aquesta informació.

Susanna Griso i Joaquín Güell confirmen el seu festeig

Susanna amb prou feines gaudeix de temps lliure, ja que és una de les presentadores més cotitzades de la televisió i els seus responsables són molt exigents amb ella. Joaquín està al corrent del frenètic ritme laboral de la seva parella, per això ha insistit a viatjar junts a Tànger. Allà, un grup de paparazzis els han agafat als voltants d'un hotel luxós.

La presentadora, conscient que és una cara molt coneguda, va intentar passar inadvertida posant-se una gorra de color negre. Tot i això, els reporters van ser més audaços que ella i de seguida es van adonar de la seva presència al Marroc. Fonts properes a la revista 'Hola!' asseguren que «la seva amistat amb Güell s'ha anat consolidant a poc a poc».

Susanna Griso i Joaquín Güell han estat enxampats al Marroc
Susanna Griso i Joaquín Güell han estat enxampats al Marroc | GTRES

Hi ha molts mitjans que parlen del tema amb molt de respecte, ja que cap dels protagonistes ha parlat sobre la relació. Tot i això, les últimes imatges que han sortit publicades demostren que entre ells hi ha alguna cosa més que una amistat. Han passejat de la mà durant un viatge romàntic que sempre quedarà al record de Carles Torras, exmarit de Griso.

Susanna Grisso vol protegir Carles Torras

Carles es dedica al món dels negocis i no vol saber res de la premsa del cor. Quan van filtrar la separació de la presentadora, ella va travessar una època complicada perquè es va convertir en el centre de la notícia. L'entorn va assegurar que no hi havia cap motiu fosc a la ruptura, i explicava que simplement s'havia produït «un desgast domèstic». Susanna, conscient que el pare dels seus fills és molt reservat, amb prou feines va concedir declaracions tot plegat.

Fa un temps va saltar a la llum la seva relació amb l'exmarit de Cayetana Álvarez de Toledo, i ara la notícia sembla evident. Així, Torras ha tornat a primera línia mediàtica després de sortir a la llum que la presentadora ha viatjat al Marroc amb ell. Tothom vol saber què pensa, encara que el més probable és que ell no es pronunciï. L'únic que vol és gaudir del seu anonimat i refer la seva vida, tal com ha fet la líder d''Espejo Público'.