L'explosió a Beirut afecta de ple les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio

Afortunadament no s'han lamentat danys personals

Moment abans de la forta epxlosió a Beirut, 4 d'agost de 2020
Les seus de TV3 i Catalunya Ràdio s'han vist afectades | Twitter

La forta explosió que ha sacsejat aquest dimarts a la tarda Beirut ha deixat moltes persones ferides, i per al moment les autoritats apunten a una desena de morts. L'explosió, que s'ha sentit a tota la ciutat i suburbis, també ha afectat edificis i en concret s'han vist afectades les seus de TV3 i Catalunya Ràdio, informa la periodista Txell Freixas.

Tot i que encara no hi ha una confirmació oficial sobre el succés, l'agència estatal del Líban apunta que l'incendi s'hauria iniciat prop de les sitges del port, en un magatzem d'explosius. La hipòtesi és que la causa ha estat accidental, i és que hauria començat com un petit incendi que, posteriorment, ha provocat la forta deflagració.

El que si es pot comprovar en les imatges que arriben des de Beirut és la brutalitat de l'ona expansiva, que ha arribat a afectar edificis que es trobaven fins a més de deu quilòmetres. En aquestes fotografies compartides a Twitter es pot veure com ha quedat de destrossada la delegació de TV3 i Catalunya Ràdio, vidres per tot arreu, finestres trencades i mobles per terra, però afortunadament no s'han hagut de lamentar danys personals.

El moment de l'explosió

Els vídeos que circulen en xarxes socials mostren una explosió i una gran columna de fum a la zona, prèvia a una segona deflagració de major potència que ha afectat de ple a persones i edificis del voltant. Tal com pot apreciar-se en les imatges, l'explosió crea un gran ona expansiva que fa impressió de veure. 


Comentaris

envia el comentari