El proper expulsat de 'GH VIP' se n'anirà amb un 73,8% dels vots

Un dels nominats d'aquesta setmana, Mónica Hoyos, Miriam Saavedra i 'El Koala' se n'anirà de la casa amb un 73,8%

Porcentajes a ciegas de la semana
El proper expulsat de 'GH VIP' se n'anirà amb un 73,8% dels vots | CATALUNYADIARI.CAT
 

Gran tensió a 'Gran Hermano Vip'. Durant la gala del dijous passat es van saber les últimes nominacions: Mónica Hoyos, Miriam Saavedra i 'El Koala'; mentre que Suso i Asraf, per la seva part, van ser els primers finalistes.

A més, els que segueixen 'Límite 48 horas' els dimarts, han de saber que Telecinco ha optat per prescindir d'aquesta entrega, ja que el 'reality' presenta molts bons números de cara a la recta final. Així doncs, emetran la pel·lícula 'El puente de los espías' al seu lloc, un 'thriller' dirigit per Steven Spielberg i protagonitzat per Tom Hanks.

Setmana de nervis

Aquesta setmana és una de les de més expectació de cara a l'expulsió del dijous vinent. Igual d'expectants són els percentatges a cegues, els més esperats de tota l'edició. Aquest dijous s'acabarà el duel que s'ha viscut al llarg d'aquests mesos, el de Miriam i Mónica Hoyos, ja que les dues estan nominades juntament amb 'El Koala'.

Tant els seguidors de l'edició com els col·laboradors del Debat de dimarts passat creuen que el percentatge més elevat és el de Mónica. Però tenen raó? L'únic que sabem segur és que els percentatges ara mateix són: 73,8%, 15,8% i 10,4%.

Nou enfrontament entre Ángel Garó i Verdeliss

Ángel Garó, en 'GH VIP'
Ángel Garó i Verdeliss van protagonitzar un altre enfrontament al plató de 'GH VIP' | CATALUNYADIARI.CAT

I com sol passar al plató de 'GH VIP', hi va haver un altre enfrontament. Aquesta vegada, protagonitzat per Ángel Garó i Verdeliss, que va acabar amb l'acomiadament de l'humorista per l'actitud que havia tingut amb la pamplonesa.

Garó es va enfadar perquè la 'youtuber' va comentar que li tenia por, ell li ho va recriminar i la bomba va explotar: «Crec que va ser un cop molt baix», li va dir el gadità. I Verdeliss, que sempre sap què dir i com dir-ho en el moment adequat, li va etzibar una frase que posaria fi a la paciència de Garó: «El delicte no és tenir por, el delicte és fer por».

Prèviament, Garó li havia dit que si Miriam era tan bona persona que la portés a casa seva perquè convisqués amb la seva família i li transmetés els valors als seus fills, cosa que la 'youtuber' no va suportar: «Si és així és com millor em pots estimar, estima'm menys», va retreure-li. Ángel Garó, enfadat pel renou del plató, es va aixecar i va marxar. «Me'n vaig al tren de la bruixa a veure si faig més por», va concloure.

Mónica, en contra de Miriam

Si Mónica fos expulsada dijous, perdria una batalla personal. Així que durant tota la setmana s'ha encarregat de fer una campanya contra Miriam.«Si l'hagués de fer fora jo, ja ho hauria fet el primer dia. [...] Independentment del que hi ha a fora, a mi no em cau bé», va dir.

A més, l'exparella de Carlos Lozano va declarar als espectadors que «mai no havia vist Míriam en una convivència i no em pensava que fos així, però ara m'adono que sí que és així, ella és real». I va afegir: «La qual cosa, per l'edat que té, em sembla lamentable».

Miriam i Mónica podrien ser les finalistes de 'GH VIP'

Han passat 83 des que Mónica, 'El Koala' i Miriam van arribar a la casa. L'última concursant va ser Miriam, amb una entrada que els seguidors recordaran, ja que Miriam i Mónica van protagonitzar un polèmic enfrontament en directe.

Com cada diumenge, els col·laboradors es van haver de posicionar i escollir 'sí' o 'no'. Aquesta vegada, la pregunta era si Miriam Saavedra i Mónica Hoyos mereixen arribar a la final. Una decisió difícil, encara que els col·laboradors van votar que sí, excepte Verdeliss i els defensors de 'El Koala' i Miriam. En aquest no: Sofía Suescun, Aurah Ruiz, Nagore Robles i Tony Spina, entre altres. Segons Robles, «No hi hauria res millor que veure-les arribar a les dues a la final i escoltar de la boca de Jorge Javier com Miriam es converteix en la propietària del desitjat maletí».

Miriam y Mónica, en 'GH VIP'
Miriam i Mónica podrien ser les finalistes de 'GH VIP' | CATALUNYADIARI.CAT

 

Les preguntes de Twitter

Els tres nominats es van reunir en directe al confessionari per respondre les preguntes que van fer els seguidors a Twitter. La primera va ser per Mónica, fent referència a la ràiba que, segons molts dels seguidors, li té a Miriam. Segons la pregunta, el motiu podria ser perquè segueix enamorada del pare de la seva filla, Carlos Lozano. Una pregunta que Mónica va respondre amb un «no» rotund.

Després li va tocar a 'El Koala': «¿Miriam o Verdeliss?». Però ell no es va comprometre i va dir: «Són com dos membres de la meva família, germanes o nebodes, però he passat més temps amb Miriam». I, per acabar, a Miriam li van preguntar: ¿Per què acuses Mónica d'estar obsessionada amb tu?, ¿per això fas coses com les del lavabo?». I ella va contestar: «Va ser una actitud que em va sortir per una cosa que va fer ella, no va estar bé, però va començar ella i jo li vaig respondre. Va tastar la pròpia medicina».

Es van acabant els dies dins de la casa de Guadalix i ja queda poc perquè es tanqui amb clau, cosa que vol dir que es coneixerà el nom del guanyador de 'GH VIP 6', una de les edicions més vistes de la història del 'reality'.


Comentaris

envia el comentari