Expulsen Sofía Suescun de 'GH DÚO'

La de Pamplona surt de la casa de Guadalix amb un 61,1% dels vots i Raquel, Fortu i Yoli són els nous nominats de la setmana

Maria Jesús celebra la decisió del públic | Telecinco

Sofía Suescun diu adéu a 'GH DÚO' i a la possibilitat de guanyar un tercer 'reality' a Telecinco. Un canvi d'última hora en els percentatges va donar ahir a la de Pamplona un 61,1% dels vots a favor de que abandonés la casa, després d'una intensa i igualada setmana de votacions. 

Sofía va acomiadar-se del maletí amb el qual pretenia coronar-se reina dels 'realities', però també del seu company de programa i exparella, Alejandro Albalá, amb el qual ha viscut una situació d'anades i vingudes i un joc de 'ni amb tu ni sense tu', que ha marcat el pas de la jove pel programa. També han destacat però les seves contínues disputes amb Raquel i Maria Jesús, un comportament que no ha agradat a l'audiència. 

A la gala d'ahir es van donar a conèixer també els nous nominats de la setmana: Fortu i Yoli, junt amb Raquel Padilla. L'andalusa va ser l'última en conèixer la seva nominació, després que Antonio Tejado optés per salvar al seu amic Alejandro Albalá. 

«No puc ser perfecta»

Sofía Suescun deixa la casa de Guadalix amb un 61,1% dels vots | Telecinco

A Sofía no li han sortit les coses com esperava. Va entrar soltera, però surt sentint-se més a prop del que havia estat parella seva, Alejandro Albalá. La que el juny de l'any passat trepitjava el mateix plató que ahir com a guanyadora de 'Supervivientes', va analitzar el seu pas per la casa: «Sento que he fet moltes coses que no hauria d'haver fet, però també sento que ho he fet de cor i punt. No puc ser perfecta». 

La jove estrava a la casa de Guadalix disposava a guanyar, però ambl l'afegit d'haver de conviure amb el seu ex: «Vaig anar a donar-ho tot i a arribar el més lluny possible. A cada 'reality' que vaig vull treure el màxim de mi, però sabia que entrava amb una condició sentimental que em condicionaria molt». «L'error va ser no haver parlat amb Alejandro abans i així no hauria explotat la bomba allà dins», lamentava.

Jorge Javier Vázquez, al capdavant del programa, va ser-li molt clar: «T'has equivocat perquè cada 'reality' és diferent' i el què t'ha servit en un no et pot servir en altres». «La teva visió excessivament professional del 'reality' t'ha condemnat», apuntava Jorge com a causa de la seva expulsió. Tot i que el presentador també va dedicar paraules de suport a Sofía :«Ets una concursant que agrada molt i mai passa desapercebuda, te la jugues i es veu».


Comentaris

envia el comentari