La dona de Bertín Osborne, Fabiola Martínez, podria participar a 'MasterChef'

La veneçolana vol fer-se un nom i treure's l'etiqueta de «dona de Bertín Osborne»

Bertín Osborne y Fabiola Martínez barajan varias opciones
Fabiola Martínez amb el seu marit Bertín Osborne | CatalunyaDiari.cat

Fa anys que Fabiola Martínez intenta treure's del damunt l'etiqueta de «dona de Bertín Osborne». De fet, la mateixa Fabiola ha admès que vol fer-se un nom, i que, per tant, està disposada a acceptar tots els reptes que li proposin. 

En aquest sentit, cal recordar que Fabiola va acceptar l'encàrrec de ser la nova padrina de la prestigiosa marca de fleques i cafeteries, Granier, la qual va presentar la seva nova carta amb la dona de Bertín i el xef Pepe Rodríguez. El que més va sorprendre va ser la bona química que hi havia entre ells dos, fent saltar totes les alarmes sobre una futura participació de la veneçolana a 'Masterchef'.

Fabiola Martínez es planteja participar a ‘MasterChef’

Bertín, su mujer y Pablo en el programa
Fabiola Martínez, amant de la cuina. | Telecinco

 

En aquest sentit, cal recordar una entrevista que va fer pel mitjà 'Vanitatis', on Fabiola va confirmar que li agradaria aparèixer en algun programa de televisió, tot i que li fa «molt respecta». Tot i això, assegura que li «encantaria» participar en la pròxima edició de 'MasterChef Celebrity'. 

A més, va advertir que en cas de participar-hi no seria només per mostrar la seva imatge i gaudir de l'experiència, sinó que intentaria «fer un bon paper i anar a per totes», demostrant així el seu esperit competitiu. 

Fabiola és una enamorada de la cuina

La veneçolana assegura que la seva participació en el programa no deixaria a ningú indiferent, ja que la cuina no se li dona gens malament. Entre les seves característiques destaca la «improvisació», assegurant que entre els seus plats forts es troben «els guisats, els plats de cullera com les llenties o els cigrons».

Finalment, va detallar que la seva passió ve acompanyada de la recompensa que troba a casa, ja que «als seus fills també els agrada menjar». Malgrat això, conscient que hi ha productes que els nens intenten evitar, va assegurar tenir les seves tècniques per «camuflar-los la verdura».


Comentaris

envia el comentari