MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

Facundo de ‘Granjero busca esposa’ anuncia que pateix un càncer intestinal

El concursant català del ‘reality’ de Cuatro serà operat el pròxim 8 de gener

 

Un dels personatges més estimats de 'Granjero busca esposa' ha estat víctima d'un revés brutal. De fet, quan començava el programa el novembre passat, el concursant Facundo es va convertir de la nit al dia en una de les cares més populars en ser el primer concursant homosexual de la història del programa. 

 

El granger català s'ha convertit ara en el focus de tots els comentaris gràcies a un missatge publicat al seu Instagram. En aquest, el concursant explicava obertament que patia càncer intestinal però es mostrava convençut que «el superaré sí o sí».

«Cada vegada que ho explico em sento més fort»

 

És el titular més esperançador del text d'en Facundo. «Avui tinc una necessitat d'obrir-me, fa dies que m'ho estava guardant per a mi, però ara m'adono que cada vegada que ho explico em sento més fort. Tinc uns dolors abdominals i lumbars produïts per un tumor cancerígen als meus intestins», va explicar el concursant en un missatge que va commocionar a tothom. 

 

Així mateix, el popular granger va prosseguir: «En ser càncer, els metges han decidit operar-me al més aviat possible. Ho faran el dia 8 de gener. No vull que ningú es preocupi. Estic fort, en forma i ho superaré sí o sí».

 

Primer concursant gai del programa

 

Facundo té l'estima de gran part de l'audiència del programa. De fet, molta d'aquesta estima va creixer quan Facundo, que és professor d'equitació, va erirgir-se com el primer concursant gai en la història de ‘Granjero busca esposa’.

 

«Per la meva condició sexual és molt difícil trobar parella on visc», explicava Facundo quan va voler esmentar el motiu pel qual s'havia presentat al programa.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris