ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

María Teresa Campos amenaça Telecinco amb la seva retirada per la falta de feina

La matriarca de les Campos no entén per què encara no hi ha data d'estrena dels nous capítols del 'reality' de la seva família i s'ha mostrat molt indignada amb la cadena

María Teresa Campos, periodista y presentadora.
María Teresa Campos, periodista i presentadora. | Cedida

Les relacions entre María Teresa Campos i Telecinco semblen cada dia més tenses. En un primer moment, la presentadora ja es va queixar pel munt de mesos que han passat sense que s'hagi estrenat la nova temporada del programa ‘Las Campos’ i ara veu com no té cap oferta per fer nous programes.  

Una persona propera a la periodista ha confirmat que Campos s’ha reunit amb diversos directius del canal per fer-los arribar el seu enuig per no comptar amb un espai a la graella, però que les seves demandes encara no han estat ateses.

No hi ha cap dubte, que la presentadora no passa pel seu millor moment, no només professional, sinó que a l’àmbit personalhahagut d’afrontar la trista notícia de la recaiguda de la seva filla Terelu. 

María Teresa no vol ser oblidada

Com la persona amb una gran experiència a televisió que és i després d’anys de rebre l’estima dels teleespectadors, Campos té clar que qui no és present amb certa continuïtat als platós corre el perill de ser oblidat per l’audiència.

Amb el temor que això li pogués succeir a ella, és pel que demana a Telecinco que la torni a deixar presentar un programa, sent aquest és el seu major desig des de fa temps. Encara que a Mediaset coneixen la voluntat de la presentadora, la indignació mostrada per Campos no ha servit per tenir una resposta clara o perquè li ofereixin un nou lloc de feina a la cadena.

La persona íntima que va parlar de María Teresa Campos va afegir que María Teresa està molesta amb Telecinco i que ha parlat amb ells sobre els seus sentiments, però que a vegades pensa a deixar d'insistir per què se li estan esgotant les energies.

Las Campos , protagonistas de su propio programa.
Les Campos, protagonistes del seu propi programa. | Cedida

 

El 'reality' arriba amb retard

El retard en l’inici de les transmissions de ‘Las Campos’ també ha fet enfadar a l’escriptora i locutora de ràdio. No acaba d’entendre que hagin hagut de passar set mesos des de la gravació, perquè s’hagin fet públic els primers avenços dels nous capítols del ‘reality show’ sobre la matriarca i les seves filles Terelu i Carmen. «És que porten abrics!» exclamava qui va parlar en nom de María Teresa Campos, ironitzant pel fet que ja ens trobem en ple mes d’agost.  

Tot i això, el vídeo promocional de 'Las Campos' promet. En els pocs minuts que s’han emès, es poden veure imatges de la família al seu viatge a Xile i Argentina, on Edmundo Arrocet, parella de María Teresa, els mostra els llocs on va passar la seva infància. Els embolics que tenen les tres Campos per seure a l’avió que les havia de dur a Amèrica del Sud, és també un dels esquers que Telecinco ha llençat abans de l’estrena dels nous programes de l’espai.


Comentaris

envia el comentari