IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚑 Frenada de la pandèmia a Catalunya amb una forta baixada del risc de rebrot

Gravíssima falta de respecte de Pablo Motos a Fernando Simón: Demanen el seu cap

El presentador ha caigut molt baix

Pablo Motos en una imatge d'arxiu
Pablo Motos ha faltat al respecte a Fernando Simón | Catalunya Diari
 

Des que la crisi del coronavirus comencés, Pablo Motos sembla haver-se volgut convertir en el principal defensor dels atacs al Govern per la gestió que s'està fent d'aquesta. Per això, ara aposta per començar el programa que presenta, 'El Hormiguero', llançant crítiques ferotges a Pedro Sánchez i el seu Executiu.

I precisament en aquesta posició de carregar contra ells, amb raó o sense raó, ha caigut en el més baix. Així, l'última manera que ha tingut d'actuar ha estat cometent una falta de respecte: ha criticat pel seu aspecte a Fernando Simón —Director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries—.

Amb la seva imatge i amb la seva veu és amb el que s'ha ficat Motos, i ho ha fet emparant-se en un sentit de l'humor inapropiat. En concret, els seus comentaris al respecte han estat aquests: «Com és aquest home, eh? Sembla que fa diversos dies que dorm en un cotxe i se li ha anat quedant la veu més aguda. Ara té una veu que quan parla es giren els dofins». Paraules a les quals va afegir un so agut imitant el que realitza un d'aquests esmentats animals.

Com no podia ser d'una altra manera, davant comentari tan fora de lloc, les xarxes socials han esclatat contra el presentador i fins i tot han demanat el seu acomiadament. I és que no han dubtat a indicar que no només ell és el menys indicat per ficar-se amb l'aspecte de ningú, sinó que quan es recorre a l'insult fàcil per criticar és perquè no té cap altre argument.

Tot això i molt més és el que han comentat els internautes a través de missatges com ara aquests: «Patètic Pablo Motos», «serà Pablito perquè l'home treballa dia i nit per intentar treure'ns de la situació», «És una falta de respecte i una baixesa absoluta. I més amb la situació que està caient», «patètic, sempre en la mateixa direcció. Després anirà d'imparcial» o «ell té tan bona presència i una veu tan masculina que, òbviament, pot fer burla d'un senyor que ha d'estar passant un estrès brutal».


Comentaris
Nikita
Pablo Moto ...quien hablo ? el mono ??
anna
PATETICO
Nikita
On es el.meu comentari ?

envia el comentari