La família d'Adara podria anar de casament molt aviat: La bomba d'aquest estiu

Assegura que està «més feliç i enamorada que mai»

Elena Rodríguez, la mare d'Adara Molinero
Elena Rodríguez podria anunciar el seu casament de manera imminent | Instagram

Amb la participació d'Elena Rodríguez a 'Supervivientes', tant l'audiència com els col·laboradors de Telecinco han pogut conèixer com és realment la mare d'Adara Molinero. Un dels temes que s'ha tractat als platós de la cadena ha estat la seva vida sentimental, i és que Elena ho ha passat molt malament a causa dels problemes que ha tingut amb el pare de l'ex concursant de 'Gran Hermano'. Malgrat les dificultats, sempre ha tractat de sortir cap endavant, i fa un temps coneixíem l'home que la té tan il·lusionada, l'empresari Pedro Solà

Marta Riesco, reportera d' 'El programa del verano', va poder parlar amb Elena i la seva filla quan aquestes es trobaven en una clínica d'estètica per realitzar-se uns retocs. La reportera va fer diverses preguntes a les dues, però Elena no va voler respondre a si es casarà en un futur. Tot i això, va admetre que està «més feliç i enamorada que mai».

Així doncs, és possible que ben aviat veiem a la família d'Adara Molinero celebrant les noces d'Elena amb Pedro Solà. En cas de confirmar-se els rumors, aquest casament seria la bomba de l'estiu que revolucionaria a tot Telecinco. A més, segur que després de tot el que ha passat Elena, moltes persones s'alegraran pel benestar de la parella

Adara està refent la seva vida amb Rodri, ex concursant de 'Gran Hermano'

Hores després de passar per la clínica estètica, Adara confirmava finalment que manté una relació amb Rodrigo Fuertes, ex concursant de 'Gran Hermano'. Encara que els dos protagonistes asseguraven que l'únic que els unia era una bonica amistat, la relació ja era un secret a veus després de la separació d'Adara amb l'italià Gianmarco. Ara, ha estat ella mateixa qui ha anunciat que està «feliç i il·lusionada» amb Rodri. 

Tot i això, Adara segueix mantenint una bona relació amb Hugo Sierra, el pare del seu fill. Aquest ha coincidit a l'edició de 'Supervivientes 2020' amb la mare d'Adara, per la qual cosa la jove ha estat molt enganxada a tota l'actualitat de l'urugaià. 


Comentaris

envia el comentari