Concursants de 'Secret Story'

Família d'un concursant de 'Secret Story' diu prou i destapa el joc de Telecinco

Les xarxes socials han atacat 'Secret Story' pel que li han fet al concursant

Des que va començar, 'Secret Story' ha estat acusat d'errors en les votacions i, fins i tot, de no tractar tots els concursants de la mateixa manera. Aquest fet ha fet enfadar molt la família d'un dels participants, Julen, han carregat a les xarxes socials contra el reality pel que va passar ahir a la nit. I és que no va ser tractat igual que els seus companys.

Imatge de Julen de la Guerra, concursant de Secret Story, amb el seu gos
Julen va ser el gran perjudicat a la gala d'ahir a la nit | Instagram

'Secret Story' és acusat de favoritisme

L'espai va viure aquest dimarts a la nit l'última de les seves gales, que va sorprendre tothom perquè s'assemblava més al reality 'Solo/Sola'. El motiu és que la major part del programa es va centrar únicament a Adara, que després del polèmic tuit que li va enviar Lucía Pariente sobre la seva nul·la relació amb el seu pare, ha tret 'profit' a la situació. Jesús Molinero va decidir trucar-la en directe, després de dos anys sense dirigir-se la paraula, per fer un pas endavant per la reconciliació.

Però aquí no es va acabar tot. Després, la madrilenya va tenir accés a un missatge escrit a les xarxes pel seu ex, Rodri Fuertes, i va rebre encara més protagonisme i omnipresència quan es va enfrontar a la fins ara amiga seva Cristina. I no n'hi va haver prou. El programa, conscient del nombre de seguidors que arrossega Adara, va preparar un retrobament amb Gianmarco, parella seva a 'GH Vip 7'.

A més de tot aquest 'adarisme', una part de la gala de dimarts es va dedicar a donar una sorpresa als concursants. En efecte, se'ls va lliurar una caixa amb roba i detalls que els seus familiars i amics havien preparat amb tot l'afecte. Com és lògic, tots es van emocionar en veure els records, i se'ls va permetre que els poguessin dedicar unes paraules d'agraïment al seu entorn.

Tot i això, amb Julen, la dinàmica no va ser la mateixa. El noi va veure la seva caixa de regal i no va poder evitar les llàgrimes, però no se li va permetre que enviés un missatge als seus pares. Quan li hauria tocat parlar, Carlos Sobera va decidir enviar el programa directament a la publicitat i ja no se li va lliurar la paraula a Julen.

La família de Julen ataca 'Secret Story'

El que va passar va fer mal als seus seguidors, especialment perquè se l'acusa de ser un 'moble'. Però és clar que, si no se li donen les mateixes oportunitats que als altres, és impossible que tingui el seu moment de protagonisme. No obstant això, els seus familiars van ser qui més es van molestar pels fets, per la qual cosa van decidir queixar-se públicament a través de les xarxes, denunciat que estaven «indignats, tant la família com els amics de Julen, amb el que ha passat aquesta nit al programa».

La família va denunciar que es va estar parlant «més de mig programa de només un concursant i de la seva vida de fora en comptes de coses que passen a la casa». Expressaven la seva desaprovació, sorpresa i incomprensió, ja que «és un programa que va sobre la convivència dins una casa» que ha de «repartir el temps entre més concursants, sobretot, els nominats, per tal que la gent pugui veure com ha anat la setmana per a ells i poder votar qui cadascú vulgui».

Julen i Sandra Pica
Els pares de Julen, que té una relació amb Sandra Pica dins la casa, s'han emprenyat | La Noticia Digital

A això, la família ha afegit que «la cirereta del pastís, i el motiu que ens ha fet decidir de pronunciar-nos, és que no comprenem que ell, que a sobre està nominat, hagi estat l'única persona de la casa que no ha tingut l'oportunitat de mostrar els regals que la seva família ha preparat amb molta il·lusió». Ha estat l'únic que no ha pogut enviar un missatge a la família, cosa que ha quedat molt trista. Pensem que també s'ho mereixia com les famílies dels altres», lamentaven.

El públic recolza la família del participant

El programa, mentrestant, segons ha exposat la família, ha posat d'excusa la publicitat, cosa que és «absurda», segons ells, ja que es podia haver reprès el programa i oferir totes les mateixes oportunitats. Així, aquest acte de protesta, contra el que consideren una falta de respecte, ha estat rebut amb acord per part de la comunitat de teleespectadors de les xarxes, que hi han donat suport. 

Mostra d'aquest fet són missatges com «Li han fet una putada. Ha estat l'únic que no ha pogut explicar els regals que li han enviat. Normal que us faci creure que no és rellevant per al concurs». En la mateixa línia, s'han pogut llegir preguntes gairebé retòriques. «No us sembla que el programa està tractant Julen com una merda? Cada dia que passa al·lucino més». «No pot ser que dediquin dues hores de programa a una sola concursant», criticaven.