Primer pla de Kiko Matamoros

Qui és qui a la família de Kiko Matamoros: 5 fills i un nou nét

La família Matamoros no para de créixer i ja té un nou membre

Kiko Matamoros acaba de convertir-se en avi per segona vegada. Aquesta notícia el va fer especialment feliç, ja que el seu nét va néixer el mateix dia que ell celebrava el seu 65è aniversari. Així, el tertulià ha celebrat el naixement, i ratifica que es troba en el seu millor moment.

Matamoros ha aconseguit arreglar els problemes amb gairebé tots els seus fills excepte amb Anita, amb qui ja fa temps que no parla. Tot plegat, a causa dels seus conflictes amb la seva parella, Marta López. De fet, però, ha estat gràcies a la model que Kiko va aconseguir solucionar les diferències amb la resta de fills.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros i la seva parella Marta López. | GTRES

Kiko és conscient, i així ho ha fet públic, de la responsabilitat que té com a pare, així com del fet que no va fer les coses bé quan va iniciar la seva relació amb Makoke. Segons va recordar en una ocasió, va decidir «mirar cap a una altra banda en comptes de fer front als conflictes».

D'entrada, la relació entre Anita i Marta López semblava cordial. Tant és així, que Matamoros va confessar que una vegada, Anita li va advertir «que no fes més l'idiota, que respectés una dona que m'estima, que la cuidés». «Crec que et va molt bé, gaudeix, estima-la i sigueu feliços tots dos», li va demanar Anita.

Lamentablement, però, la relació es va torçar i així segueix fins avui. Matamoros ha reconegut que sent «molta nostàlgia pel temps que no ha estat amb els fills».

Kiko Matamoros i la seva complicada relació amb els fills

A més, Kiko és conscient que mai recuperarà el temps perdut, i tem que això li pugui passar amb Ana. Però, malgrat estar trist, el col·laborador va deixar clar que no es llençarà a terra «com una alfombra que poden trepitjar».

Ana Matamoros somrient en un photocall
Anita Matamoros somrient en un photocall | GTRES

D'altra banda, els altres fills han estat al costat de Matamoros en tot moment i li han mostrat tot el seu suport. Un dels seus fills, Diego, li va fer saber que «la vida fa mil voltes, però els fills sempre hi seran, sempre ens tindràs a tots». Així, el jove li va insistir que estava segur que Ana tornaria a la seva vora.

De la seva relació amb Marián Flores,  germana de la model Mar Flores, Kiko Matamoros va tenir quatre fills: Lucía (1985), Diego (1986), Laura (1993) i Irene (1998). Amb Diego, de fet, és amb qui més conflictes ha tingut, fins al punt que s'han arribat a enfrontar públicament a la televisió.

Diego Matamoros posant en un photocall i vestit tot de negre
Diego Matamoros a un photocall | GTRES

Pare i fill han tingut molts alts i baixos, encara que el 2020 es van acabar reconciliant definitivament quan Kiko va ser operat. Diego li havia arribat a retreure al seu pare que no li oferís cap consell, ja que, segons ell, Kiko és «un exemple d'immoralitat».

D'altra banda, Lucía, la primogènita de Matamoros, sempre ha volgut mantenir-se al marge dels mitjans de comunicació. Així com Diego, es va distanciar del seu pare, però van reprendre la relació.

Laura Matamoros posant en un photocall
Laura Matamoros acaba de tenir el seu segon fill | GTRES

Mentrestant, Irene, la menor dels germans, és qui menys temps amb el seu pare, ja que els seus pares es van divorciar el mateix any que ella va néixer. En canvi, Laura és la filla que té millor relació amb Kiko actualment.

Estan molt units, i Kiko passa temps amb els seus fills. Ella és la mare del nou nét del tertulià. Moltes vegades se l'ha vist amb Matías, el fill gran de la Laura i Benji Aparicio. Ara, amb el naixement de Benji, arriba un nou repte i una nova responsabilitat per al Kiko avi. 

Sens dubte, amb qui Kiko té més conflictes actualment és amb la seva exparella, Makoke, cosa que ha afectat la seva relació amb la seva filla Anita. De fet, Kiko acusa Makoke de manipular la jove per posar-la en contra seva. Anita havia defensat la seva mare després de la separació, i no té relació amb Kiko.