Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

El famós de Telecinco que Jorge Javier va apartar del seu costat: «O ell o jo»

Jorge Javier va tenir una desavinença amb una persona molt important de la cadena

Jorge Javier Vázquez té molt de poder a Telecinco perquè no només és una de les cares més populars de la cadena, sinó que també se sent intocable. Així sembla, ja que almenys sí que aconsegueix imposar els seus criteris.

Al seu moment, 'Sálvame' estava liderat per David Valldeperas i un altre director: Raúl Prieto. Entre ells hi havia una magnífica relació professional, però sobretot personal. No obstant això, hi va haver una cosa que va fer esclatar la relació del presentador amb Raúl.

Pel que sembla, Jorge Javier, havia mostrat en 2017 la seva disconformitat amb el repartiment dels ingressos per publicitat. I com que l'espai vespertí de 'Mediaset' travessava per un dels seus millors moments, els diners entraven amb molta facilitat a la caixa.

David Valldeperas i Raúl Prieto
Raúl Prieto, a l'esquerra, amb Valldeperas | Telecinco

Per aquest motiu, el badaloní va reunir a casa seva els dos directors per intentar aconseguir un acostament amb ells. Amb Valldeperas no va tenir problema, però el que se li va resistir va ser l'actual director de 'Viva la vida', ja que no hi va haver manera de convèncer-lo.

La situació se'ls va descontrolar, sobretot al presentador, que no va dubtar a demanar el cap del seu company. Més aviat va ser un ultimàtum a la productora: «O ell, o jo». I és que sabia que tenia la paella pel mànec i que farien tot el que demanés.

Però no va caldre arribar fins a aquest punt perquè el mateix Raúl va optar per marxar i no provocar més conflicte. Tot seguit, va estar un temps apartat, però va trobar refugi en els caps de setmana de Telecinco.

Jorge Javier juntament amb un dels cartells de la seva obra de teatre
Jorge Javier va haver de prendre una decisió difícil a Telecinco | Instagram

A 'Viva la vida' se'l veu molt còmode i en un ambient més relaxat, sense tantes pressions, i a més a més compta amb el suport dels seus companys i de la resta de l'equip, que faciliten molt la tasca. És més, sempre que poden dediquen alguna paraula d'afecte.

Prieto va marxar de 'Sálvame' amb un mal sabor de boca després del seu xoc amb Jorge Javier perquè la relació amb la resta de l'equip era força bona, sobretot amb Belén Esteban o Mila Ximénez. En qualsevol cas, prefereix quedar-se amb la bona cosa que li ha deixat aquest espai.

Aquesta és que allà va conèixer a qui avui és la seva parella, l'arquitecte Joaquín Torres, que comptava amb una secció dins del mateix programa. Amb la 'princesa del poble' també manté un enllaç molt especial, fins i tot va ser l'elegit per exercir de padrí al seu casament.

Així mateix, Raúl també té bona relació amb la família Campos. De fet es va ocupar de dirigir el documental sobre la vida de María Teresa i les seves filles, que tant va fer parlar a Telecinco. Especialment, hi ha molta química amb Terelu, amb la qual va anar al recentment aniversari de Belén.

Jorge Javier sabia que s'imposaria en aquesta batalla

És evident que el conflicte amb Jorge Javier Vázquez no li ha passat factura, ja que, encara que es va apartar de 'Sálvame', va aconseguir mantenir les seves amistats. A més, quan es va posar al capdavant de 'Viva la vida' no va dubtar a contractar Terelu i Carmen Borrego, però també Matamoros.

Als platós de televisió va aconseguir guanyar-se l'afecte de molts companys, demostrant així la confiança que li tenen molts tertulians de la cadena. Finalment, el que va començar com una relació professional va acabar transformant-se en una gran amistat en molts casos.

Primer plànol de Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez té molt poder a la cadena | Mediaset

Prieto va saber actuar en tot moment amb molta intel·ligència, de fet no va voler entrar en disputes amb Jorge Javier, sent conscient que acabaria perdent aquella batalla contra un gegant de la cadena. Tot i que van intentar solucionar les seves diferències en privat, mai van arribar a un acord.

Després d'aquella situació, el director es va decantar per apartar-se de 'Sálvame' i emprendre nous projectes per a 'La Fábrica de la tele'. Llavors, a hores d'ara, la polèmica amb el presentador català ja seria història per a ell.