Un famós de Telecinco, al psicòleg: «Ho he passat molt malament»

Lola, exconcursant de 'La Isla de las Tentaciones', ha necessitat l'ajuda d'un psicòleg per gestionar les emocions que va viure dins el programa

Lola, exconcursant de 'La Isla de las Tentaciones', ha assegurat haver patit molt durant el seu pas pel programa i fins i tot s'ha vist en la necessitat de posar-se en mans d'un psicòleg. De fet, lamenta que hagi estat posada en dubte, però ara ja està recuperada i viu una etapa molt feliç. 

El complicat concurs de Lola en el 'reality'

Lola ha estat una de les concursants més polèmiques de la tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones'. El seu pas pel programa ha estat una muntanya russa d'emocions, protagonitzant infidelitats i diverses disputes.

Lola va decidir entrar al concurs amb la seva parella, Diego, a qui va ser-li infidel. En concret, va començar flirtejant amb Simone per, després de manifestar que volia estar amb Diego, caure rendida als braços de Carlos. Per aquest motiu, va finalitzar el concurs sense la seva parella, amb qui havia compartit tres anys de relació. 

Lola mirant a càmera de reüll
Lola ha estat la concursant més polèmica de 'La Isla de las Tentaciones'| Instagram

«Tot el que em va passar va ser una bomba emocional increïble. Primer sentia una cosa, després ho pensava, després hi tornava, després sentia una altra... Vaig esclatar. Va ser un caos mental, però la veritat és que el resultat ha estat molt satisfactori per a mi», ha confessat Lola en 'El Debate'. A més, ha afegit que «no vinc a demanar perdó. Vinc a dir el que vaig sentir i el que em va passar. Vinc a explicar-me».

Així doncs, Lola ha reconegut que ella va entrar en el concurs amb baixa autoestima i que és una persona molt inestable: «No soc bipolar ni estic boja, però simplement no ho vaig gestionar bé. Vaig deixar-me emportar per les emocions». És més, afirma que «sempre em passa igual. Em guio per les sensacions que sento dins el cos i després me'n penedeixo».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No ha estat capaç de veure el programa

L'exconcursant ha volgut sincerar-se i ha reconegut que no ha estat gens fàcil gestionar tot el que va passar dins el programa. «És molt dur per a mi. No he pogut veure els programes perquè ho he passat molt malament», ha assegurat. 

D'altra banda, lamenta tot el que va fer: «Em compadeixo de tota la culpa que em tirava a sobre. És veritat que no ho vaig fer bé, òbviament has de tenir-li un respecte a la teva parella, però vaig torturar-me i ara no puc veure el programa».

Ha necessitat l'ajuda d'un psicòleg

De la mateixa manera, la lleonesa no ha dubtat a explicar que fins i tot ha hagut de confiar en un psicòleg. En concret, ha estat parlant amb la psicòloga del programa, Arantxa Coca: «Després d'això he hagut de parlar amb Arantxa i gràcies a ella he entès moltes coses que em passaven dins».

Malgrat tot el que ha passat, com ja va indicar en el retrobament, ara viu una etapa molt feliç. Així, ha manifestat que «la Lola d'ara és independent (...) 'La Isla de les Tentaciones' m'ha servit per aconseguir aquest valor que no tenia. M'estimo més, em miro a l'espill i dic: 'Visca tu. M'encantes i punt '. I a qui no li agradi, que no miri». A més, assegura que el programa li ha servit per «créixer com a persona». I amb aquest pensament és com ara afronta una nova aventura: participar a 'Supervivientes'.


Comentaris

envia el comentari