Una famosa presentadora confessa haver passat un infern per les crítiques sobre el seu físic

Minerva Piquero va visitar 'Sábado Deluxe' per parlar de les dures crítiques que ha rebut relacionat amb el seu aspecte físic.

Imatge d'un 'Sábado Deluxe' d'arxiu
La presentadora es va obrir en canal a 'Sábado deluxe' | Telecinco

'Sábado deluxe' va voler fer-se eco sobre la tornada a la vida mediàtica de la presentadora meteorològica Minerva Piquero, que reapareixia en un acte en qualitat de directora de comunicació d'una agència. 

Aquesta tornada va ser qüestionada per molts mitjans digitals, que lluny de felicitar-se per la tornada de la comunicadora, van tirar pel dret i van jutjar i posar èmfasi en el canvi físic que ha patit la periodista des de que va abandonar el món de la televisióMaría Patiño va poder entrevistar-la i li va preguntar com va viure aquest avassallament per part dels mitjans i ella va respondre que no ho va passar gens fàcil, admetent que ha estat sens dubte un dels pitjors moments de la seva vida.

Demana la igualtat de gènere

En el seu discurs, Piquero va voler demanar que es jutgi per igual la imatge de l'home i de la dona referint-se que mai es fan articles parlant de com de prim, gras, guapo o lleig que estan els presentadors de televisió, però en canvi, no els hi tremola el pols parlant de l'aspecte físic de qualsevol dona que estigui en l'aparador mediàtic. El seu discurs va ser aplaudit per als allà presents i les xarxes van demanar inclús que la periodista fos contractada com a col·laboradora i que tornés a ser un personatge televisiu de primera línia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari