El plató de 'Operación Triunfo'

Una famosa professora d''OT' fa el salt a la política

Aprofitarà el gran nombre de seguidors que té a les xarxes socials

Mamen Márquez és una de les professores més emblemàtiques d''Operación Triunfo'. La seva labor a l'Acadèmia resideix en ser la professora de tècnica vocal dels concursants del conegut 'reality', cosa que li ha proporcionat fama, tant a la petita pantalla com a les xarxes socials.


Ara la professora ha decidit fer un gir radical a la seva vida, passant de fer classes de veu a convertir-se en Assessora de Cultura i Ambaixadora Turística. La pròpia Mamen ho anunciava a través de les xarxes socials al costat d'una fotografia d'allò més simple amb un fons en blanc.


«Feliç de poder compartir per fi amb vosaltres aquest projecte tan bonic que em fa tanta il·lusió. M'incorporo a col·laborar amb l'equip de l'Ajuntament d'Adeje com a Assessora Cultural i Ambaixadora Turística. Espero poder aportar el meu granet de sorra a la cultura d'aquesta preciosa ciutat amb nous projectes que tant de bo puguin fer-se realitat», anunciava al seu perfil d'Instagram.


Comença una nova etapa per a la granadina. La que era professora d''OT' s'incorpora a l'equip d'assessors de la corporació municipal de Tenerife. Des de l'Ajuntament, tracten Mamen com una autèntica 'influencer' de joves i adults i destaquen d'ella que té «més de 200.000 seguidors a les xarxes socials» i que, per tant, es pot «aprofitar aquesta posició, perquè Márquez exerceixi com a enllaç de comunicació amb aquests joves, especialment importants per a la recuperació».
 

Uns 3.200 euros per promocionar Adeje

Mamen es convertirà, per tant, en «ambaixadora del municipi, sobretot, en l'àmbit de la imatge turística i la penetració en determinats públics d'alt interès per a Costa Adeje», alguna cosa que ja tenia previst des de fa alguns mesos.


Entre altres coses, la professora haurà de «reforçar tots els plans ja existents en l'àmbit cultural, emprendre'n alguns nous que molt aviat es donaran a conèixer i convertir-se en imatge turística del destí per als milions de visitants que cada any rep Adeje».


En definitiva, a més de suposar un orgull per a la granadina, també suposa un ingrés extra. I és que, segons fonts pròximes a l'Ajuntament, la 'coach' podria emportar-se uns 3.200 euros al mes per promocionar a les seves xarxes la destinació turística de Costa Adeje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz de poder compartir por fin con vosotros este proyecto tan bonito que me hace tanta ilusión Me incorporo a colaborar con el equipo del @ayuntamientoadeje como Asesora Cultural y Embajadora Turística de #adeje ¡Espero poder aportar mi granito de arena a la cultura de esta preciosa ciudad con nuevos proyectos que ojalá puedan hacerse realidad! Muchísimas gracias @josemigueladeje por confiar en mí y ofrecerme esta oportunidad tan bonita. Gracias también a @monica.rp #mariaclavijomaza @adolfoalonsoferrera y @emmadeje deseando trabajar con vosotros. #nuevosproyectos #ilusionada #culturaadeje #culturatenerife #culturacanarias #musica #arte #turismo #turismoadeje #voz #teatromusical #conciertos y mucho más. ... https://www.juancenteno.es/?noticia/3480/adeje-ficha-a-la-influencer-y-profesora-de-operacin-triunfo-mamen-mrquez

Una publicación compartida de Mamen Márquez (@mamenmarquezvocalcoach) el