Foto de grup d'algunes cares famoses de Telecinco

Una famosa deixa Telecinco per sempre: «He estat patint depressió durant mesos»

Es tracta d'algú que ha sigut molt popular durant l'últim any per la seva participació en un espai de Telecinco

Avui, els espectadors de Telecinco es troben estupefactes i sorpresos per la decisió que ha pres una de les cares conegudes de la cadena. En concret, una noia molt famosa ha optat per deixar la televisió. Així és, i aquesta és ni més ni menys que Marina García, l'exconcursant de 'La isla de las entaciones' i 'La última tentación'.

Així doncs, la sevillana ha donat a conèixer a les xarxes que deixa el món televisiu per voluntat pròpia, postura la qual ha pres bàsicament per la seva salut i el seu benestar.

Marina García opta per deixar la televisió

Marina es va fer popular quan va participar a 'La isla de las tentaciones 3' al costat del seu xicot, Jesús, però aviat la relació es va trontollar. I és que ella va iniciar un romanç amb un dels temptadors, Isaac Torres, alhora que aquell flirtejava amb Stephany.

Marina i Isaac de l'Illa de les Temptacions 3
Marina va deixar Jesús per Isaac a 'La isla de las tentaciones 3' | MEDIASET

Posteriorment, la sevillana va començar després del concurs una relació amb el noi que l'havia enlluernat, però la cosa va durar poc, ja que ell va decidir trencar per començar a sortir amb Lucía, amiga de Marina.

Aquesta ruptura va portar als protagonistes a anar de plató en plató fins a arribar a coincidir a 'La última tentación', un programa on Isaac li va ser infidel a Lucia i on García es va reconciliar amb el seu ex, Jesús.

Tot aquest tràfec televisiu i sentimental sembla que ha passat factura a l'andalusa, i per això ha optat per deixar de banda els platós i també el seu canal en una rellevant plataforma.

Marina comunica als seus seguidors la seva postura

Ella ha volgut que els seus fans siguin els primers a assabentar-se de la decisió que ha pres. Per aquest motiu, ha pujat a les 'stories' del seu compte d'Instagram una mena de comunicat. Comença així: «M'esteu preguntant molt per què no s'ha emès el meu nou capítol de Mtmad i per què no assisteixo avui al debat».

«Sou com una família per a mi i, d'alguna manera, també us mereixeu saber què m'està passant. He deixat de banda la televisió i també el meu canal en Mtmad (que per mi van molt de la mà) per decisió pròpia», revela.

En aquest punt, ha optat per explicar què l'ha fet prendre aquesta decisió, dient: «Fa un any que a la meva vida han passat milions de coses, canvis bruscos i esdeveniments que no he tingut temps de gestionar. Vaig passar de ser una nena normal i corrent a ser molt coneguda. D'una banda, està molt bé, però de l'altra està molt malament».

Tot seguit, ha confessat la dura etapa que ha hagut de viure: «He estat molts mesos en depressió, gairebé sense sortir de casa. El meu cap i el món que m'envoltaven m'estaven sobrepassant. Mai vaig pensar dir això, ja que sempre, des que vaig començar, vaig pensar que tot ho suportaria genial, però no ha sigut així».

Story Instagram Marina de l'Illa de les Temptacions
Marina ha comunicat la decisió d'allunyar-se del focus mediàtic | Catalunya Diari

Tot i el seu patiment, García ha manifestat que ara, allunyada dels focus, es troba molt millor. I ho ha deixat clar exposant: «Puc dir que avui he recuperat el que al seu dia vaig perdre. Estic feliç i amb ganes de viure una vida apartada de tot això».

«Necessito temps. La meva salut va per sobre de la fama, els diners i la televisió. Espero que ho comprengueu», sentència. 

Tot i això, ha exposat que els seus fans podran continuar gaudint-ne, ja que ha afirmat: «Les xarxes m'apassionen, per mi són una via d'expressió, de mostrar la meva vida i de compartir-la amb vosaltres. D'aquí no me'n vaig, tinc molt a ensenyar-vos».

D'aquesta manera, Marina ha reconegut que s'allunya de Telecinco del tot o, si més no, per una llarga temporada, encara que continuarà a Instagram exercint com a 'influencer'. Aquesta és la seva feina ara, tot i que, segons sembla, també posarà en marxa un negoci que ben aviat veurà la llum. Llavors, sembla que està feliç pels seus projectes professionals i la seva vida al costat de Jesús alhora que allunyada dels platós.