YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una famosa de Telecinco, detinguda per un greu delicte

La jove es va inventar que va ser violada pel futbolista Theo Hernández

La model que va saltar a la fama després de participar a 'Mujeres, hombres y viceversa', Luisa Kremleva, ha estat detinguda acusada d'haver-se inventat una possible violació en un aparcament d'una discoteca de Marbella fa dos anys i mig aproximadament.

El noi implicat era el futbolista Theo Hernández, qui en aquell moment acabava de fitxar pel Reial Madrid i la denuncia va ser molt sonada, ja que es va qüestionar perquè no es detenia al futbolista i el cas quedava arxivat.

A la denúncia que va posar la noia, constava que Theo «l'havia forçat a continuar mantenint les relacions sexuals completes que tots dos havien iniciat a la part posterior del cotxe d'ell» i que després que ella es negués, ell havia obert la porta del vehicle i l'havia fet fora tirant-la a terra.

La denuncia té «patents contradiccions»

Ara, en la resolució judicial del jutge, s'assegura que hi ha «patents contradiccions» que la model va evitar explicar. Una d'elles és que quan sortien de la discoteca — abans dels fets—, la noia va ensopegar i va caure a terra de genolls. L'altra contradicció és que, després de la suposada agressió sexual, diversos testimonis van veure la parella tornar al local «parlant de manera amigable».

També s'ha filtrat que aquell dia al matí, Luisa havia tingut una baralla amb tres noies que anaven amb Theo, on «van intercanviar cops, caient a terra i arribant a utilitzar la denunciant un 'spray' de defensa en contra de les noies».

A més, a l'examen ginecològic que es va fer a la jove després de la denuncia, no van aparèixer signes de violència sexual ni substàncies estupefaents, i això que ella havia assegurat que l'havien drogat.

Ara, després de més de dos anys i mig dels fets, el Ministeri Públic ha demanat per Luisa una pena privativa de la seva llibertat. De moment no s'ha localitzat a la jove, i hi ha una ordre de cerca, detenció i presentació per poder fer-li entrega l'acusació que la Fiscalia ha fet contra ella.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari