ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

David Cantero se'n va de la llengua i ho fa públic: nova embarassada a Telecinco

El presentador va tenir un lapsus i va anunciar l'embaràs d'una companya seva

David Cantero, presentant 'Informatius Telecinco'
David Cantero va tenir un lapsus i va confirmar el segon embaràs d'Isabel Jiménez | Telecinco

A vegades les xarxes socials ens juguen una mala passada. Una notícia en una coneguda revista donava a conèixer que la periodista dels informatius a Telecinco, Isabel Jiménez, podria tornar a estar embarassada. Tot i això, ella no ho va ni confirmar ni desmentir en cap moment. Ara, el que hauria pogut ficar la pota és el seu company de plató, David Cantero, qui podria haver confirmat aquest nou embaràs que potser la periodista volia seguir amagant. 

David Cantero s'ha tirat a la piscina abans que la pròpia protagonista i amiga de el presentador donés la notícia del seu segon embaràs. El presentador li ha donat l'enhorabona a les xarxes socials i ha compartit una captura de la notícia per felicitar Isabel Jiménez i al seu marit, Álex Cruz.

«La família Cruz Jiménez creix»

«La família Cruz Jiménez creix. Enhorabona estimats! Que el petit Hugo tingui ja un germanet/eta en camí és una gran notícia, la millor notícia!», ha escrit al costat de la imatge.

Està per veure com li ha sentat a Isabel Jiménez aquestes paraules del seu company i amic, ja que ella no ha dit res referent a aquest suposat segon embaràs. Seria el segon fill de la parella, un any després d'haver tingut a Hugo, el que seria el germà gran a partir d'ara.

Quan Isabel Jiménez va donar a llum al seu primer fill, va haver-hi certa polèmica amb la seva baixa maternal, ja que va reincorporar-se a la feina abans del previst. David Cantero va saltar en defensa dient això: «M'exhaureix respondre aquest tipus d'afirmacions, però ara la baixa és compartida!», va sentenciar el presentador.


Comentaris

envia el comentari