Foto de grup d'algunes cares famoses de Telecinco

Una famosa de Telecinco, a punt d'ingressar a presó: «Perdré als meus fills»

El programa Socialité ha descobert que una persona molt famosa podria perdre-ho tot

Molts dels presentadors de Telecinco han demostrat que tenen un gran talent per al món de l'espectacle. Els espectadors s'enganxen a les trames de molts programes, motiu pel qual hi ha periodistes que tinguin molt d'interès per continuar investigant. Fa un temps van descobrir que una persona molt famosa travessava un autèntic infern i recentment han actualitzat la informació.

Socialité, programa que normalment condueix María Patiño a Telecinco, ha tret a la llum una notícia completament corprenent. En aquesta ocasió l'espai estava presentat per Nuria Marín, una comunicadora que exerceix de substituta de la gallega. Nuria ha revelat que una dona molt mediàtica podria entrar a la presó. 

La famosa en qüestió és Lely Céspedes, coneguda per ser l'exdona del ballarí Ernesto Neyra. Recordem que Lely va formar part de l'univers Telecinco i va ser una cara habitual de la cadena, ja que la seva vida és força interessant. Fa uns mesos va confessar que estava passant una greu crisi econòmica, perquè Ernesto no li pagava la pensió dels fills que tenen en comú.

Lely Céspedes
Lely Céspedes té un problema bastant greu i està preocupada | Europa Press

Lely Céspedes va anar al plató de Sálvame i va demanar públicament que algú li donés una feina perquè no tenia diners per mantenir la família. Segons ha sortit publicat, gràcies a aquesta petició va trobar feina i la seva vida estava recuperant la normalitat. Tot i això, l'exdona del ballarí ha estat enganyada per una de les seves millors amigues i ara està a punt d'ingressar a la presó.

«Intentant ajudar una amiga ha comès un delicte que ella no sabia i aquesta amiga l'ha traït», comenta una reportera de Socialité. Aquesta periodista s'havia posat en contacte per descobrir com li anava la seva nova vida. Tot i això, ha descobert que la falta d'ocupació és el menor dels problemes per a Lely.

Lely Céspedes, entre llàgrimes: «Em volen ficar a la presó»

Lely ha parlat amb Telecinco i trencada de dolor ha declarat: «M'he ficat en un problema gros, em volen ficar a la presó i no puc més». Segons Socialité, Céspedes ha comès un suposat delicte en intentar ajudar una amiga que ho estava passant malament. «Això m'ha passat per ser una bona persona», comenta la protagonista del drama.

Nuria Marín, presentadora ocasional de Socialité, s'ha quedat sense alè en descobrir que l'exparella d'Ernesto podria entrar a la presó. «Perdré els meus fills, els meus nens», declara Céspedes. A Telecinco asseguren que està «aterrada i desconsolada» i tot fa pensar que la cadena no pararà fins a descobrir què hi ha darrere d'aquesta història.

Lely Céspedes
Lely Céspedes ja va formar part de l'univers Telecinco | GTRES

Nuria garanteix que coneix tots els detalls, encara que no vol compartir-los amb el públic per respecte a Lely. Per la seva banda, la suposada víctima insisteix: «M'han enganyat per ser bona gent, per intentar tirar la meva família endavant». Els espectadors de Telecinco s'han quedat sense alè en assabentar-se que una persona tan estimada està passant una situació tan dramàtica.

Lely Céspedes es rendeix: «M'enfonso»

Céspedes assegura que ella no ha fet res, simplement s'ha limitat a ajudar una amiga que estava en un moment controvertit. «Em culpen d'una cosa que jo no he fet. Ha estat una amiga que he intentat ajudar, m'ha traït i ara em demanen presó», declara entre llàgrimes.

Tothom pensava que l'ex de Neyra havia sortit a la superfície, però lamentablement la realitat és molt més complicada.«Aixeco el cap del forat i em tiren terra i m'enfonso», reconeix. Recordem que havia trobat una nova feina i els seus problemes estaven a punt de solucionar-se.