Jorge Javier Vázquez con la boca abierta en 'Supervivientes'

Les dues famoses que tornen a 'Sálvame' com a col·laboradores per sorpresa

En el passat, ja formaven part del programa de Telecinco, i ara tornen de manera totalment inesperada

Sálvame fa 12 anys que està en antena i durant tot aquest temps ha viscut moments molt complicats. No obstant això, ens podem atrevir a dir que l'actual és el pitjor de tots. I és que hi ha un autèntic 'cisma' entre alguns companys i col·laboradors.

A tots se'ls ha demanat que intentin arreglar les coses i fer les paus. Però, al mateix temps, la 'cúpula' ha pres altres mesures. En concret, ha apostat per fitxar dues noves col·laboradores perquè portin 'aire nou' i puguin contribuir a llimar les asprors existents.

Es tracta de dues persones molt famoses que ja van formar part d'aquest espai, però es van anar allunyant por motius diversos. Ens estem referint a Alba Carrillo i Carmen Borrego.

Alba Carrillo és la primera incorporació que arriba a Sálvame

Abans de donar a conèixer el nom del primer fitxatge, el programa va jugar una mica amb els col·laboradors. Se'ls va preguntar als integrants de l'equip sobre la persona que volien què fos el seu nou company. I la veritat és que no van encertar amb el nom d'Alba Carrillo.

Amb ella, model i actual col·laboradora de Ya es Mediodía, es va connectar en directe mitjançant videotrucada. Ella va voler deixar clar, abans de res, que estava molt il·lusionada amb el seu retorn al format de tardes. Format que compaginarà amb la seva tasca en l'altre espai citat de Telecinco.

[Tweet] 1433833957569744898 [/ tweet]

Si s'ha optat per recuperar Carrillo com a nou membre del programa és per la seva vehemència i perquè no té 'pèls a la llengua'. Una característica, aquesta última, que va demostrar quan va exposar que amb qui menys li venia de gust treballar. Es tractava de María Patiño, perquè "em cau molt malament".

En aquest punt, se li va demanar que justifiqui per què havia decidit tornar i va ser igualment clara. Ha explicat que "sempre he estat agraïda al format perquè em va donar feina en un moment que ho necessitava".

"La meva situació personal ara és molt diferent i crec que he evolucionat en el món de la televisió. Abans estava una mica en bolquers i estar aquí és una plaça molt gran", va continuar.

Amb energia i moltes ganes. Així és com la jove encamina aquesta nova etapa, en la qual serà molt protagonista perquè tindrà dos fronts oberts. D'una banda, comentar la segona temporada de la sèrie de Rocío, que és la seva amiga. D'altra banda, defensar el pas de la seva mare, Lucía Pariente, pel nou programa de Mediaset, Secret Story.

Carmen Borrego, el segon fitxatge de Sálvame

Durant aquella mateixa tarda, es va revelar que la germana de Terelu, Carmen Borrego, també havia decidit tornar, després d'un adeu molt polèmic al programa fa anys. Ho ha fet, entre altres coses, després d'haver fet les paus amb Kiko Hernández. Un acostament que li ha provocat un problema amb la seva neboda, Alejandra Rubio.

[Tweet] 1433850177534758919 [/ tweet]

Sigui com sigui, ha pres la decisió de tornar i incorporar-se com a col·laboradors, cosa que ha generat un gran enrenou entre la resta de companys. Així, Núria Marín es va referir a ella com "un conyàs", encara que va reconèixer que en els últims temps sembla molt més divertida.

Antonio Montero, per la seva banda, ha manifestat que "quan ella va marxar necessitava una catarsi i jo crec que l'ha fet". "És una dona divertida, més que Terelu que és retorçada. És molt sincera i té molt sentit de l'humor, que espero que posi en pràctica", ha dit. 

Els espectadors opinen de les noves col·laboradores: Alba Carrillo i Carmen Borrego

Com no podia ser d'una altra manera, els seguidors de l'espai no van dubtar a fer servir les xarxes socials per opinar de les noves incorporacions. En el cas d'Alba, va haver-hi punts de vista de tota mena. Molts han celebrat el seu fitxatge amb comentaris com "M'encanta i espero que faci un gran paper perquè és natural i divertida".

Alguns altres també estan disposats a donar-li una oportunitat: "És graciosa i no s'enrotlla" o "Elegant, divertida i amb un humor més agradable que el de Kiko". Tot i això, no van faltar els que van carregar contra ella dient: "Quin pal" o "Massa histriònica".

Pel que fa a Carme, la veritat és que el públic va ser molt crític. Van deixar missatges com "Baixarà més l'audiència", "A veure quant triga a anar-se'n" o "Tanta dignitat i s'arrossega ara per diners".