YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Fani Carbajo volia cobrar un extra amb el seu test d'embaràs a 'La casa fuerte'

Ha estat Cristina l'encarregada de deixar anar la 'bomba'

Fani Carbajo al plató de 'La isla de las tentaciones'
Es destapen les veritables intencions de Fani Carbajo a 'La Casa Fuerte' de Telecino   | Telecinco

Fani Carbajo és una caixa de sorpreses. Des que la concursant va saltar a la fama amb 'La isla de las tentaciones', l'exconcursant ha rendibilitzat la seva popularitat i la de la seva parella, Christofer, passant primer per 'Supervivientes' i per la 'Casa Fuerte' després.

 

En aquest últim programa de Telecinco ha estat al focus de l'huracà per les seves múltiples bronques amb els seus companys, pel seu possible passat com a prostituta, que va sortir a la llum mentre ella era a la casa, i finalment, pel seu suposat embaràs.

 

La parella formada per Estefania i Christopher s'ha guanyat multitud d'enemics, un d'ells són Ferre i Cristina, els qui van desemmascarar aFanidins de la casa revelant els comentaris que Fani havia fet a l'esquena de Christofer, com que volia casar-se amb ell per després vendre el divorci.

 

A més, en l'última gala del debat final de 'La casa fuerte', Ferre i Fani van començar una gran bronca en què Christofer va sortir a defensar a la seva nòvia i Ferre va exclamar: «I tu calla, cérvol»,recordant les banyes que li va posar Fani en el primer reality, on se'n va anar al llit amb un concursant anomenat Rubén.

 

Una revelació inesperada

Les discussions entre parelles, però, no es van quedar a la casa, i és que la guinda del pastís va arribar durant el gran debat final. Aquella una revelació sobre Fani la va posar entre les cordes, i podria donar la raó a tots els que opinen que tot el que fa és per diners i que no és una persona transparent.

Va ser la mateixa Cristina, també exconcursant del nou 'reality' de Telecinco,  qui va voler mostrar la veritable cara de Fani i va revelar les intencions que tenia sobre el resultat del test d'embaràs que es va fer durant el concurs: «Va dir que no revelaria el resultat si no li pagaven per això». Una versió que ha estat confirmada per Oriana Marzoli i a la qual molts dels seus 'haters' de les xarxes s'han mostrat conformes.


Comentaris

envia el comentari