Fani Carbajo, desesperada, ha d'abandonar casa seva: «Necessito un habitatge»

L'exconcursant de 'La Isla de las Tentaciones' s'ha 'confessat' al seu canal de Mtmad

Fani Carbajo es troba travessant un moment complicat a causa que al fet d'haver sigut denunciada davant el Ministeri de Sanitat per anunciar a les seves xarxes un producte fraudulent, a més se li suma la necessitat de deixar la casa en la qual viu de lloguer. Així, li urgeix mudar-se d'habitatge, un fet que li provoca una notable tensió que no ha dubtat compartir amb els seus seguidors.

La causa del canvi de domicili

En el seu canal de Mtmad, 'A pesar de todo', és on ha volgut explicar als seus fans el que li està passant, concretament, la incertesa que té per haver de mudar-se. Així, els ha explicat la història des del principi: «Vivia a Sevilla i em vaig mudar a Madrid uns mesos abans que comencés 'La Isla de las Tentaciones' perquè soc de Madrid de tota la vida, tinc la meva família i als meus amics aquí i necessitava el seu suport». A això ha afegit: «Vaig trobar el meu tros de casa a Arroyomolinos. Estic encantada amb ella. Fa tres anys que estic aquí. Vaig signar un contracte d'un any que anava renovant-se».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Però, el problema de Fani amb l'habitatge arriba a la fi de l'any passat quan «la meva casolana es posa en contacte amb mi i em diu que en el contracte indica que per separació o divorci, per causa major, ella necessita quedar-se amb l'habitatge». Davant aquesta situació, la jove ha reconegut que li va demanar a aquella «que em donés un temps, fins al juny, que el nen (Emilio) acabés l'institut». I, efectivament, li va concedir la seva petició.


La frustrada recerca de casa

Si el fet d'haver de marxar d'aquesta casa, en la qual reconeix que està encantada, ha estat un 'pal' per a la col·laboradora, més encara ho està sent trobar una altra llar. I és que afirma que té clar que vol que estigui a Arroyomolinos, perquè aquesta zona d'urbanitzacions del sud de Madrid li agrada. No obstant això, els habitatges que ha vist fins ara o no li agraden o no s'ajusten al seu mobiliari.

Tot això ha donat lloc al fet que hagi dit que està desesperada: «M'està generant força problemes perquè necessito trobar una casa que s'adeqüi a les meves necessitats i a les necessitats que tinc a casa meva amb els mobles». També ha afegit que «no estic trobant habitatge i les quals trobo o són antigues o pugen a la parra amb el lloguer (...) Jo entenc a la casolana, però m'està generant molts problemes. Llavors, ara mateix estic perduda, no m'esperava això per res. No m'esperava que fos tan complicat trobar un habitatge, no vull marxar d'aquesta zona».

El dur moment de Fani

En el vídeo que ha compartit al seu canal de Mtmad, Fani Carbajo s'ha sincerat encara més amb els seus fans, reconeixent que no només la mudança i la recerca de casa la tenen preocupada sinó que hi ha un altre motiu més, i és que ha afirmat que «estic en un moment de la meva vida personal molt complicat». Tot seguit ha explicat que «no estic passant per la meva millor època personal. Se m'està ajuntant una mica tot. Sí, és veritat que tinc una nova il·lusió, però no de parella (…) Ja us explicaré més endavant, quan estigui preparada, perquè ara mateix no ho estic».

Així mateix, més sincera que mai ha aprofitat per enviar un missatge al públic en general: «Hi ha opinions que fan mal, que fan mal i vosaltres no us adoneu compte, no us poseu en el nostre lloc (…) Directament explico una cosa i us quedeu res més que amb el costat negatiu i això tampoc pot ser». A més, a això ha afegit: «No us demano que us caigui bé, però si no us caic bé, no m'insulteu (…) Soc una dona i tinc sentiments. Quin dret teniu vosaltres darrere de les càmeres per dir-me de tot quan no sabeu res del meu dia a dia?». El vídeo l'ha volgut acabar amb una mica de positivitat: «Crec que em mereixo una mica de pau, ser una mica feliç».


Comentaris

envia el comentari