Fani Carbajo al plató de 'La isla de las tentaciones'

Fani Carbajo, en el punt de mira d'Hisenda: «No ha deixat ni les restes»

La protagonista de 'La Isla de las Tentaciones' està en seriosos problemes després de destapar els diners que ha estat guanyant

Fani Carbajo s'ha convertit en un autèntic personatge mediàtic, més enllà del seu pas per 'La Isla de las Tentaciones', on es va fer famosa per enganyar a la seva parella.

Aquest crit de 'Estefaníaaa' per les platges de la República Dominicana quedarà per la posteritat. I és que Christofer no donava crèdit al comportament de la seva parella.

Tot i això, fora del reality que els va donar la fama, sembla que la sempre polèmica Fani s'ha trobat amb alguns problemes inesperats. Sobretot, després de destapar-se el dineral que ha guanyat aquests últims anys per les seves aparicions en diversos realities de Telecinco, entre els quals es troba 'Supervivientes' o 'La Casa Fuerte'. 

I a això poden sumar-se esdeveniments a discoteques, aparicions als platós de televisió per parlar de la seva relació i dels conflictes familiars, o exclusives en les revistes.

500.000 euros dels quals ja no en queda res. S'ha gastat els diners en capritxos, costoses operacions estètiques i moltes altres coses.

De fet, recentment presumia d'haver-se comprat una casa nova, la qual ensenyava amb tot luxe i detalls al seu canal de Mtmad.

Una situació que ha cridat l'atenció d'Hisenda, que estaria seguint-li les passes molt de prop.

«Hisenda estaria seguint els passos de Fani a causa de la seva mala gestió de tots els diners que ha guanyat a la televisió», asseguren fonts pròximes a Carbajo.

Es veu que la concursant no ha assumit del tot bé la fama pel que fa a la part econòmica. «S'ha gastat moltíssims diners en operacions, regals, capricis d'alt valor, i moltes altres coses».

A més, ara ha començat una nova aventura professional, i és que pretén explotar la seva faceta com a empresària obrint un nou local de copes a Madrid.

Les polèmiques persegueixen Fani Carbajo després del seu pas per 'La isla'

Sembla que els problemes se li acumulen a Carbajo, que ha aconseguit destronar fins i tot a Sofía Suescun com a reina dels realities.

L'ombra de les addiccions torna a pesar sobre 'La Última Tentación'. Fa unes setmanes es parlava sobre dos concursants que s'estaven passant una substància que podria ser droga.

Desmentit pels propis implicats, Isaac i Óscar, que tranquil·litzaven a l'audiència assegurant que només era tabac, ara les sospites recauen sobre Fani.

Els espectadors, molt observadors, van veure que a la tauleta de la seva habitació hi havia un pols que podria considerar-se com certa substància il·legal.

Unes greus acusacions davant les quals li ha tocat parlar. «Només diré una cosa i no la repetiré. Ja em teniu cansada amb la mentida que s'està formant per totes les xarxes socials», ha replicat molesta.

«El que es veu a la imatge en la qual surto jo asseguda al llit, en un cendrer, és encens. Odio les drogues, mai m'he drogat», assegurava.

Sobretot, tenint en compte el seu dolorós passat familiar. «He tingut a la meva mare malalta per això tota la vida, ja ho sabeu perquè ho he explicat a la televisió. Deixeu d'especular i deixeu de mentir perquè és un tema molt seriós i és una acusació molt greu».

«A part, que una persona que es droga crec que físicament se li nota. A mi em fa molt fàstic, moltíssim», tancava.

De moment, Fani segueix immersa en el seu pas per 'La Última Tentación', on ha tornat a ser-li infidel a la seva parella. El que pot implicar una ruptura definitiva amb Christofer, que ja no està disposat a tolerar més faltes de respecte per part seva.

De fet, li donava un ultimàtum, confiant que Fani pugui convertir-se en algú digne de confiança. Queda clar que encara ens queda molt per veure.