URGENT

🚔 Els Mossos desarticulen un grup «violent i organitzat» implicat en els greus aldarulls

Fani ho celebrarà: Rubén rep la pitjor notícia a 'La isla de...'

Els concursants del 'reality' no han rebut amb especial il·lusió l'extemptador de Fani

Fani i Rubén a 'La isla de las tentaciones'
Els concursants del 'reality' no han rebut amb especial il·lusió l'extemptador de Fani| Telecinco


Telecinco ja va anunciar que 'La isla de las tentaciones 3' no tindria res a veure amb les anteriors edicions. La cadena era molt conscient que ha passat molt poc temps entre l'emissió de la segona temporada i la tercera i, per a això, s'han inventat diferents canvis que s'han anat coneixent sobre la marxa. El primer, que ha funcionat molt bé, ha estat l'arribada de l'alarma, que s'ha disparat cada vegada que algun dels concursants s'ha saltat els límits a totes dues cases.

Això ha fet que els habitants de les dues cases hagin estat en tensió durant tot el programa, cosa que tampoc els ha impedit avançar amb els temptadors, tot i saber que les seves parelles estarien fent alguna cosa similar a l'altra casa. Però ahir vam conèixer un nou canvi en la dinàmica que, segons sembla, ningú esperava a hores d'ara.

Si els concursants han estat observadors, ja sabien que arribaria un moment en què expulsarien un temptador i una temptadora per deixar pas a dos temptadors VIP, enguany representats per Rubén i Fiama. Però el programa es guardava una última carta, o almenys fins ara, i aquesta ha enxampat tothom per sorpresa.

Sandra Barneda s'ha presentat a la foguera amb un collaret molt semblant al qual van posar el primer dia a la temptadora i temptador favorit, però en aquesta ocasió, el significat del collaret era molt diferent del qual vam poder veure el primer dia. La presentadora va deixar que els concursants veiessin les imatges de les seves parelles, per a continuació explicar el canvi que els esperava.

El collaret va servir perquè els nois vetessin un dels temptadors. Aquest veto servirà perquè l'elegit no pugui participar en les pròximes cites, impedint-li així poder avançar i deixant lloc als altres temptadors perquè puguin conèixer la resta de noies. Això que podria semblar una ximpleria, pot causar un gran desastre en la convivència, ja que qualsevol moviment pot fer canviar les regles del joc i que el que estableix acabi trencant-se per complet.

Els nois han tingut molt clar a qui donar-li el collaret. Aquest ha caigut a sobre de l'últim que ha arribat, però alhora, el més popular de tots. Estem parlant de Rubén, temptador de Fani en la primera edició i que ara intenta enamorar Lara. Així, perquè això no passi, tots els nois han decidit donar aquest comodí a Hugo, el qual impedirà que la seva noia s'apropi a un altre.

Hugo confessa els seus sentiments cap a Lara

No obstant això, aquest moviment d'Hugo seria només per assegurar-se la tirada, encara que, tant ell com ella, són la parella que menys passos han donat amb els temptadors i les temptadores. Simplement s'han limitat a conversar amb els altres, sense massa intenció d'anar més enllà. Igualment, Hugo s'està descobrint com un gran enamorat i els seus discursos estan quedant com els més elegants de l'edició.

A la primera gala, l'exconcursant de 'Gran hermano' ja va dir que s'estava adonant que estava enamorat de la seva noia. Un sentiment que per activar-lo i adonar-se'n, ha calgut que se'n vagin a milers de quilòmetres de casa i ficar-se en una casa plena de temptacions per valorar el que realment senten l'un amb l'altre.

En el capítol d'ahir, Hugo va afirmar que sempre respectarà a la seva noia, ja que considera que ha estat l'única que l'ha enamorat. Tant és així que fa uns dies va dir que si ara li demanés un fill, es posarien a tenir-lo. Sembla que ja pertanyen al passat els dubtes d'Hugo i les repetides ruptures, davant els dubtes del jove.


Comentaris

envia el comentari