Dur fracàs de Fani i Christofer: acaben de perdre un gran projecte

La parella viu el seu estiu més complicat

Fani i Christofer, participants de 'La isla de las tentaciones', en una imatge d'arxiu
La parella viu el seu estiu més complicat | Cedida

Fani Carbajo i Christofer Guzmán estan passant el seu estiu més difícil. Els exconcursants de ‘La Casa Fuerte’ no paren de rebre males notícies. Després de veure's obligats a cancel·lar les seves noces, previstes per a finals d'agost, per culpa del coronavirus, ara la parella pateix un nou sotrac.


A Fani Carbajo i Christofer Guzmán els acaben de tirar per terra el seu projecte laboral més prometedor, la idea amb la qual pensaven fer-se rics en un futur no gaire llunyà.


Amb el pas de la parella per ‘La isla de las tentaciones’, el nom d'Estefanía es va escoltar arreu de mig món. I és que del més profund de l'ànima del seu nòvio és d'on va sortir el famós crit 'Estefaníaaaa!', en descobrir que li havia estat infidel amb Rubén.
 

El negoci que acaben de perdre

Encara que aquest crit els ha turmentat des de llavors, la parella ha volgut convertir-lo en un negoci. Fani Carbajo i Christofer Guzmán volien patentar-ho fins i tot com a marca, però l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, OEPM, no els ho ha permès.


Després de la sol·licitud per part de la parella, l'OEPM no els ha concedit la patent per registrar aquesta marca, amb la qual pretenien treure benefici venent productes i serveis en un futur no gaire llunyà. El motiu és que 'Estefaníaaaa!' no tindria el pes suficient per convertir-se en una marca registrada amb la qual poder comercialitzar.


Després de gastar-se uns 300 euros entre la sol·licitud de la marca i el dibuix del logo, Fani Carbajo i Christofer Guzmán han vist el seu projecte de futur fer-se trossos abans de començar.


Sense noces

Però no ha estat l'únic fracàs. Les seves noces, previstes pel 28 d'agost, també van patir un canvi d'última hora. L'enllaç matrimonial va haver de suspendre's davant l'evolució de contagis per Covid-19. La situació no era la millor per celebrar un dels dies més importants de les seves vides.


Ara, la parella haurà d'esperar uns quants mesos per complir el seu somni de casar-se en unes multitudinàries noces plenes de famosos. A més, Fani Carbajo i Christofer Guzmán també hauran de dedicar part del seu temps a buscar una altra manera de guanyar diners que no sigui amb la seva marca.


Comentaris

envia el comentari