App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Fani, fora de si i a crits a 'La casa fuerte': li toquen el fill

La presentadora ha acabat demanant perdó a Fani i també a Cristopher

Fani i Cristopher a 'La casa fuerte'
Fani ha renyat la presentadora per un desafortunat comentari | Telecinco

Sembla que 'La Casa Fuerte', el nou 'reality' de Telecinco, ha aconseguit enganxar als teleespectadors gràcies a les seves múltiples trames. Durant la gala d'ahir, el programa es disposava a comunicar a Fani i Cristopher les notes del seu fillmenor, un tema que preocupava molt als concursants, ja que en diverses ocasions havien manifestat la inquietud per saber com havia acabat el curs el petit.

Sonsoles Ónega, l'encarregada de presentar la gala, avançava a la parella que el nen havia suspès tres assignatures però que tot i això, havia passat de curs i l'any vinent podria entrar a l'institut. Ónega ha volgut que els pares del menor s'aventuressin a endevinar quines eren les assignatures que havia suspès, cosa a la qual Fani responia que creia que li havia quedat l'assignatura de valors.

L'afirmació ha estat enaltida per Sonsoles, dient que només faltava això, que el fill suspengués valors, donant a entendre que podia ser una conseqüència de la manca de treball dels seus pares en els valors que se li inculquen a casa. En realitat, s'ha de dir que segurament la presentadora no ho ha dit amb aquesta intenció, però Cristopher i Fani ho han entès malament i no s'ho han pres gens bé.

Fani ha carregat contra la presentadora

Entre crits, Fani esclatava i li demanava explicacions a Sonsoles pel seu comentari. La presentadora atenia atònita mentre que Yola Berrocal intentava defensar Ónega, explicant-li a Fani que no podia atacar així a la conductora del programa.

Fani i Cristopher abandonen el plató

Després d'aquesta tensa situació, la parella formada per Fani i Cristopher ha desaparegut del set del programa davant la sorpresa de la presentadora, que no sabia explicar on havien anat.

Uns minuts després, la parella tornava a aparèixer amb llàgrimes als ulls i amb una correcció i un perdó per part de Sonsoles Ónega que ha volgut matisar les seves paraules, afegint que en cap moment ha volgut posar en dubte la feina que estan fent amb l'educació del seu fill.


Comentaris

envia el comentari