Estefanía en el plató de 'Viva la vida'

Fani Carbajal demana abandonar d'urgència 'La casa fuerte'

La seva tieta l'ha acusat d'haver exercit la prostitució

Quan algú entra en un concurs de televisió s'obre la veda perquè tothom que tingui alguna cosa per explicar sobre aquesta persona, comenci a visitar els platós de televisió i fer diners a costa seva. Això ha estat el que ha passat amb Fani Carbajo, actual concursant de 'La casa fuerte' de Telecinco, que està veient com examics i familiars estan lucrant-se comptant intimitats seves, algunes d'elles, segons la jove, mentides.

El programa li ha posat un vídeo a Fani en el qual es pot veure la seva tieta Raquel explicant a 'Sálvame' que la seva neboda ha exercit la prostitució en un xalet d'Aravaca (Madrid). Aquesta tenia coneixement de l'activitat de Fani pel fet que ella també hi treballava. De fet, va ser ella qui la va endinsar en aquest món, a causa de la curiositat que li va causar el sector a la concursant de 'realities'.

Raquel, coneguda per portar els cabells de color rosa, va concretar tota mena de detalls, sumant també testimonis que diuen haver vist a la jove en aquest xalet oferint els seus serveis. Fani ha al·lucinat veient el vídeo i ha demanat al programa permís per poder abandonar el 'reality' i sortir per interposar mesures legals contra la seva pròpia tieta.

Fani  ha admès que aprecia molt a la seva tieta Raquel, però que no pot permetre que ningú parli així de malament d'ella a la televisió i, molt menys, per explicar mentides.

Suport incondicional de Christopher

Després que Fani  veiés el vídeo, la jove ha demanat que entrés al set el seu nòvio Cristopher. Aquest ha tornat a veure el vídeo i ha reaccionat d'una manera molt més calmada del que s'esperava, mostrant-se força impassible i, encara que estava molest, semblava que no estar gens sorprès del que s'estava explicant sobre la seva parella.

Finalment,  Cristopher  també ha anunciat que prendrà les accions corresponents sobre totes aquelles persones que han difamat a la seva família.

El programa ha anunciat que demà la parella podrà reunir-se amb el seu advocat per poder determinar les accions legals que prendran contra totes aquelles persones que considerin culpables d'haver  embrutat la seva imatge pública.