Fani i Rubén concursant a 'La isla de las tentaciones'

La cara de Fani en saber en directe que Rubén torna a 'La isla de las tentaciones'

Rubén no serà l'únic temptador VIP que entrarà al 'reality' aquesta mateixa setmana


Com ja va passar en la segona edició de 'La isla de las tentaciones', l'organització del programa s'ha reservat dos passis VIP per a dos dels concursants de l'anterior edició, que aquest mateix dijous se sumaran a la nova temporada en qualitat de temptadors. Els seus noms s'han intentat portar amb el màxim secret, però pel fet de tractar-se d'un programa gravat, ja han estat diverses les veus que han intentat desvelar el secret abans d'hora. Així i tot, la sorpresa ha estat grossa.

Sandra Barneda ha preguntat a l'audiència si volia conèixer el fitxatge a la casa dels homes o bé, el fitxatge a la casa de les dones i, finalment, l'audiència ha parlat. Volien conèixer el nou temptador. De fet, conèixer-lo ja el coneixem tots, ja que va ser un dels grans protagonistes de la primera edició de l'exitós 'reality' de Telecinco.

Es tracta, ni més ni menys, que de Rubén Sánchez, temptador de 'La isla de las tentaciones 1', que va aconseguir conquistar Fani Carbajo, qui acabaria posant les banyes al seu nòvio Christopher, encara que després acabaria tornant amb ell, en veure que fora del 'reality' Rubén passava d'ella.

L'excusa que aquest li va posar per no seguir amb la relació quan va acabar el concurs va ser que no volia estar amb algú que enganyés la seva parella. Un motiu una mica confús si tenim en compte que ell va entrar en un programa en què l'objectiu és trencar parelles, tasca que se li ha tornat a encomanar ara: temptarà les noves concursants amb parella.

El fitxatge ha agafat per sorpresa Fani que, a més, es trobava a plató com a col·laboradora del debat que presenta Sandra Barneda cada dilluns. Aquesta ha admès que la seva molèstia es deu al fet que el considera un mentider i creu que l'únic que vol és sortir a la televisió i augmentar la seva fama. Una cosa que ella també ha explotat fins a l'últim moment, fent veure fins i tot que hi hauria casament al plató de 'Sálvame'.

Fani tampoc comptava amb una confessió que ha acabat traient a la llum Kiko Matamoros. Segons sembla, la jove sent enveja perquè a ella li encantaria també ser-hi. Tant és així, que aquesta va arribar a dir al propi Rubén que ella també hauria d'anar a l'illa, ja que encara tenien una cosa per resoldre, fent potser referència al que havia d'haver passat a l'illa i mai va passar. 
 

Fiama, la segona temptadora VIP de l'edició

Encara que, seguint les instruccions de Sandra Barneda, només s'havia de revelar el nom d'un dels dos temptadors, gràcies a una espectadora podem saber qui serà la temptadora que tornarà al programa per intentar trobar l'amor.

Segons sembla, aquesta no seria una altra que Fiama, concursant de la primera edició. Si és el cas, cal recordar que Fiama va entrar amb el que era el seu nòvio, Álex, i que la relació va acabar trencant-se quan tots dos es van interessar per altres concursants. Per confirmar-ho, haurem d'esperar fins dijous que ve i comprovar si realment es tracta d'ella.

Si és així, això ens confirmaria també que la seva relació amb Álex no s'ha arreglat amb el pas el temps. Doncs tots els concursants de 'La isla de las tentaciones' confirmen que, després de sotmetre's al bany de masses que suposa aquest 'reality', les seves relacions no tornen a ser les mateixes.

Molts d'ells passen de tenir centenars de seguidors a les xarxes a tenir-ne milers i milers, alguns d'ells apropant-se fins i tot al milió. Unes xifres que lògicament els obren tot un món en el sector de la publicitat digital, portant-los a protagonitzar campanyes molt importants i valorades en grans quantitats de diners.