App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Fani carrega contra 'Sábado Deluxe' i destapa la gran mentida del programa

La concursant va ser la protagonista del polígraf de l'últim programa

Fani al plató de 'Supervivientes'
Fani podria haver cobrat molts diners per una nit | Telecinco

La família de Fani Carbajo està gaudint del seu millor moment mediàtic. Mentre la jove es troba concursant a 'La casa fuerte', les seves tietes es troben de gira per tots els platós de Telecinco, airejant secrets de Fani i també detalls familiars que, segons sembla, no els importa que siguin coneguts per tot Espanya. Les ganes de fama de la tia Raquel i la tia Maite han arribat a extrems insospitables, arribant fins i tot a protagonitzar un polígraf al 'Deluxe'.

En aquesta sessió del polígraf es buscava saber si la tia Raquel deia la veritat sobre el passat en el món del plaer de Fani, una activitat que presumptament va compartir amb ella en un xalet d'Aravaca, Madrid. Doncs bé, la màquina de Conchita va donar per bo aquest testimoni i va deixar de nou en evidència a Fani, després que aquesta negués per rotund haver exercit cap classe d'activitat nocturna de la qual hagués de penedir-se.

Aquesta nit, a la gala de 'La casa fuerte', Sonsoles Ónega demanava parlar amb Fani per poder posar sobre la taula el resultat del polígraf. En aquesta conversa entrava també a participar Maite, l'altra tia de Fani i que l'està defensant de tot el que està sortint. La presentadora demanava a Maite que li expliqués tot el que s'havia dit en la màquina de la veritat, explicant-li el motiu de què se l'acusava. En aquest moment, la jove esclatava contra 'Sábado Deluxe' sense cap classe de pietat.

Fani deixa per terra la veracitat de 'Sábado Deluxe'

Per la seva banda, Fani s'escudava dient que la màquina de la veritat de 'Sábado Deluxe' era una gran mentida i que no tenia cap mena de veracitat. Per la qual cosa, afegia que no li donava cap classe d'importància i mantenia la seva intenció de demandar a la seva tia Raquel, la qual va corroborar el testimoni d'un presumpte client que va assegurar haver vist a Fani en el citat xalet.


Comentaris

envia el comentari