Els diners que Fani exigeix als convidats per assistir a la seva boda

Els protagonistes del casament han negat aquesta informació

Fani Carbajo
Els protagonistes del casament han negat aquesta informació | Instagram

El casament de Christofer i Fani Carbajo és incert des del primer moment. Vam conèixer a la parella entre infidelitats dins de 'La isla de las tentaciones' i després, tant a 'Supervivientes' com a 'La casa fuerte', hem pogut veure que la relació està més que danyada a mesura que van apareixent nous indicis d'infidelitats i secrets entre la parella, que fan presagiar el pitjor dels desenllaços.

De fet, són moltes les veus que indiquen que l'enllaç, que està previst pel 28 d'agost, seria un muntatge orquestrat per la parella i que estarien disposats a passar per l'altar només per poder vendre les fotos a una revista i visitar els platós de televisió per treure el major rendiment econòmic possible.

I és que francament, Fani no està deixant res per lligar en el seu casament, ja que s'ha assegurat de convidar a l'enllaç a famosos que pràcticament ni coneix perquè pugi el valor de les fotos que té pensat vendre. La mateixa Lydia Lozano explicava que havia rebut la invitació i que només la coneixia d'haver coincidit una o dues vegades amb ella en un plató.

Ara hem descobert una nova dada que ha deixat tothom congelat. Segons Cristina, la nòvia de Ferre, Fani va comentar dins de 'La casa fuerte' que totes les persones que estaven convidades havien de complir un únic requisit indispensable per acudir a l'esdeveniment: abonar una quantitat mínima de 300 euros per persona en concepte de regal.

Els rumors enterboleixen la relació

'Sálvame' s'ha convertit en un centre de dades en el qual es recullen diàriament testimonis que tiren per terra la fidelitat i la veritat dins de la parella que conformen Fani i Christofer. Al programa de les tardes han aparegut presumptes amants de Fani i també testimonis que apunten que ell hauria enganyat a la jove durant sis mesos amb una altra noia, un fet que hauria estat, segons sembla ,el punt de partida de totes aquestes infidelitats que vindrien més tard.


Comentaris

envia el comentari