Fani explica, fins i tot, la seva postura preferida amb Rubén

La madrilenya ha parlat amb Fiama sobre les preferències sexuals del temptador

Fani, la participant amb més popularitat del programa
Fani ha confessat a Fiama detalls sexuals de la seva relació amb Rubén | Telecinco

Més llenya al foc sobre les relacions entre Fani i Rubén a ‘La Isla de las Tentaciones’. Per si no fos poc amb la traïció pública  a Christofer, la madrilenya no ha dubtat en parlar obertament amb Fiama sobre el que fa i deixa de fer amb el temptador, tot i que la relació entre ambdues concursants ha tingut molts alt i baixos.

La postura preferida de Rubén i Fani

Fani ha trobat en Fiama una persona a qui confiar-li tots els seus dubtes i vivències, sobretot  les que involucren Rubén, encara que aquest ha reculat una mica i s’ha apropat a Fiama amb qui estaria actualment, segons apunten els rumors. Ara per ara, però, Fani li ha revelat molts aspectessexuals de la seva relació al ‘reality’ de Mediaset: «Es torna boig, m’encanta, m’ha fet un mos que tinc un dolor per dins...»

Sense cap mena de pudor, a més, Fani ha confessat a Fiama la postura preferida de Rubén quan mantenen relacions sexuals: «La seva postura preferida és ell damunt, jo sota, però amb les cames posades sobre les seves espatlles». Per si encara quedava alguna mena de dubte, la madrilenya ha presumit de les mesures íntimes del temptador: «Em vaig quedar a gust i vaig dormir molt bé».

Fani i Fiama, parlant sobre els detalls sexuals amb Rubén a 'La isla de las Tentaciones', gener del 2020
Fani explica a Fiama les seves relacions sexuals amb Rubén a 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari