Fani, una de les concursants del nou programa de Telecinco 'La isla de las tentaciones', gener de 2020

Fani parla per primera vegada després de la seva participació a 'La isla'

Una de les persones més buscades del moment, i protagonista del crit viral 'Estefanía', assegura estar destrossada

Fani de ‘La Isla de las tentaciones’, una de les persones més buscades d’aquest país i fenomen social i televisiu del moment,  ha parlat per primera vegada als mitjans, i ho ha fet en exclusiva per a la revista ‘Lecturas’, una entrevista en la qual s'ha mostrat abatuda per la situació que està vivint arran la seva participació en el programa de Mediaset.

Estefanía està desolada

La concursant més polèmica d’aquesta edició assegura a la citada revista que està vivint tota aquesta situació amb molt dolor i que ho està passant molt malament, fent referència sobretot a les mentides que la gent diu d’ella i a la seva nova fama: «A vegades m’atabala i m’espanta. És molt dolorós que alguns s’inventin coses sobre mi. Em costa assimilar que tanta gent que conec m’insulti de forma tan cruel, amenaçant-me. El que ha passat no et dona dret a insultar-me a les xarxes», ha assegurat referint-se als continus comentaris despectius i insults que el seu comportament i la seva infidelitat han propiciat a les xarxes.

També ha volgut parlar sobre les humiliacions que rep Christofer constantment per culpa d'ella, les contínues bromes i el crit d’‘Estefania’, del qual ha assegurat: «Em dol molt que ell pateixi tant per culpa meva i no haver estat conscient.  Ell ho ha pagat tot, s’ha menjat tota la merda. El meu dolor és haver-lo traït. Mai m’ho perdonaré», ha assegurat.

En contra dels rumors que corren per les xarxes i pels programes del cor, Estefanía ha recalcat que durant aquests 7 anys de relació,  ella mai va ser infidel a Christofer, tal com s’està especulant a la televisió.  A més a més, ella és mare d’un nen d’una altra relació, un nen que adora a Christofer i que fins i tot li diu papa: «El pare del meu fill es va saltar l’ordre d’allunyament, m’amenaçava».

La seva infància, un turment

La protagonista indiscutible de ‘La isla’ també ha explicat que va patir un infern d’infància per culpa de les parelles de la seva mare, una infància en què va haver de viure situacions molt violentes i molt fortes  amb el pare de la seva germana petita que la van deixar tocada de per vida.

També et pot interessar...