'La Casa Fuerte' es descontrola: Possible embaràs d'una concursant

La concursant ja ha rebut els resultats de les analítiques

Fani Carbajo
Fani Carbajo podria estar embarassada al concurs de Telecinco | Instagram

Després de la seva polèmica participació a 'La isla de las tentaciones', sembla que Fani Carbajo s'ha fet un lloc dins de l'univers Mediaset. En només un any ha participat en tres 'realitys' diferents, i per la seva extravagant manera de ser i d'entendre les relacions i la fidelitat, s'ha convertit en el centre de totes les notícies. Ara dins de 'La casa fuerte', ha explicat una bomba que ha deixat a tothom al·lucinat. 

Podria estar embarassada

Tal com s'ha pogut veure en diversos vídeos del concurs, en els últims dies Fani ha experimentat nàuseesdesitjos amb alguns aliments concrets, cosa que podria estar associada a un estat de gestació. La jove ha volgut compartir les seves preocupacions amb María Jesús Ruiz, la qual li ha confirmat les seves sospites dient-li que potser està embarassada

Després de parlar amb l'exmodel, Fani ha volgut explicar-li tot a la seva parella. Cristopher ha rebut la notícia amb molta emoció, i és que ja fa temps que volen tenir un fill junts. Des de l'organització del concurs han decidit fer unes proves a Fani per confirmar si està embarassada o no. 

La parella no ha volgut fer públics els resultats

Cal recordar que la parella està passant per un dels seus millors moments. Fani i Cristopher tenen pensat casar-se aquest mateix mes d'agost, un cop surtin del concurs. A més a més, han assegurat en diverses ocasions que els agradaria donar un germà o germana al fill que ja tenen. Són tantes les seves ganes de ser pares que fins i tot ja han escollit el nom del futur nadó. Si naixés una nena, els agradaria que es digués Valentina. En canvi, si finalment fos un nen, es diria Mario

L'organització de 'La casa fuerte' va entregar un sobre a Fani i Cristopher durant la gala d'ahir on s'especificaven els resultats de les proves d'embaràs. Jorge Javier va preguntar a la jove si volia compartir els resultats amb l'audiència, al que ella va respondre que no: «Ho compartiré en privat amb qui ho cregui convenient». 


Comentaris

envia el comentari