Sandra Barneda somrient en un acte promocional

Els fans de 'La isla' ja tenen el seu veredicte per a la catalana Sandra Barneda

Les xarxes socials han convertit en protagonista a la presentadora

Sandra Barneda és l'actual presentadora de 'La isla de las Tentaciones'. La seva arribada al programa no ha estat fàcil. Per què? Perquè molts espectadors de la mateixa volien que Mónica Naranjo seguís al capdavant del programa.

Aquesta situació ha fet que s'hagués d'enfrontar a prejudicis d'espectadors, abans fins i tot que comencés la segona temporada. No obstant això, sembla que, després de diverses entregues, aquests ja tenen un veredicte sobre el paper que exerceix la xicota de Nagore Robles. En concret, ha rebut moltes lloances en les últimes hores i tot per la manera d'actuar que va tenir ahir a la nit amb una de les participants.

Una vetllada complicada

La gala d'ahir va estar plena de grans moments, com el càstig imposat a Melyssa o les infidelitats comeses per Tom i Mayka. No obstant això, un altre dels instants que més interès va despertar va ser el protagonitzat per Patricia, que acaba d'arribar al programa amb el seu xicot (Alessandro Livi).

Aquesta jove es va enfrontar a la seva primera foguera. I en ella vam poder veure com el seu noi congeniava molt bé amb una de les solteres, concretament amb Lia. Entre aquests dos no va passar res, simplement van riure, es van fer alguna abraçada i fins i tot algun petó cast al front. No obstant això, no va agradar a la parella d'ell.

Així, després de veure aquestes imatges del seu noi amb una altra, Patricia va dir que hi havia dues coses que no li havien agradat: la complicitat que hi havia entre ells i unes paraules d'Alessandro («He notat més de tu que només el físic»). D'aquesta manera, la parella del participant va exposar que «ell sap que el meu temor era que trobés complicitat amb una noia. Llavors, just que hagi fet servir aquestes paraules em fa pensar».

Precisament per aquest motiu, la jove va manifestar que volia una foguera de confrontació amb la seva parella. Ho va fer justificant que «Alessandro ha passat el límit que jo no volia que passés: el de faltar el respecte. Que balli, que s'ho passi bé, tant me fa, però certs comentaris no els permetré (...) Resum: vull una foguera de confrontació».

Sandra Barneda va intentar que es tranquil·litzés i que entengués que acabava d'entrar al programa i podia estar desbordada per la situació. No obstant això, Patricia va insistir amb 'xuleria': «Seré clara una altra vegada: vull una foguera amb Alessandro». Unes paraules aquestes davant les que la presentadora va reaccionar de forma contundent: «I jo et responc clarament que hauràs d'esperar».

Aplaudiments per la seva resposta

La contestació que Barneda li va donar a Patricia ha aconseguit que, com es diu popularment, 's'hagi ficat al públic a la butxaca'. Fins i tot els espectadors que preferien a Mónica Naranjo, han lloat la reacció d'aquella.

Sandra Barneda presentant un programa
Sandra Barneda ha estat lloada per la seva ferma actitud davant Patricia | GTRES

Bona mostra d'això, és que les xarxes socials s'han omplert de missatges ovacionant la seva actitud davant Patricia. I són comentaris com aquests:

  • «Fantàstica Sandra Barneda a 'La isla de las Tentaciones'. És igual les vegades que es digui».
  • «Vaig ser el primer a criticar que escollissin a Sandra Barneda com a presentadora perquè no la veia per al format, però m'ha 'callat' la boca completament. M'està encantant».
  • «La veritat és que Sandra Barneda com a presentadora de 'La isla de las Tentaciones' m'està agradant molt».

Aquests són alguns comentaris que vénen a demostrar que la catalana ha aconseguit trencar amb els prejudicis de part del públic. I és que ha deixat clar el bon paper que està fent en el programa. Més encara ahir amb la sobreactuació de Patricia. Una jove que, després del 'no' de la presentadora, va marxar de la foguera. Ho va fer realment enfurismada i cridant: «Vull una put... Foguera de confrontació amb Alessandro. A veure si ho enteneu!».

El seu 'teatre' no va fer l'efecte esperat i l'equip es va mantenir impassible. Això sí, les seves companyes de concurs es van mostrar estupefactes per 'l'actuació' de la jove. Tant és així que fins i tot Marta va arribar a dir: «No li han fet res. No li han dit res (...) De debò? Això em sembla molt fort. Ella sabrà, se li ha anat el cap».

Sigui com sigui, aquesta situació ha servit per demostrar que Sandra Barneda realitza una tasca impecable en el programa. Així ho ha deixat clar i per això ha aconseguit el beneplàcit de l'audiència.