El jurat de Mask Singer, el programa musical d'Antena 3

Els fans de 'Mask Singer' carreguen contra la cadena: «Quina falta de respecte!»

Les xarxes socials s'han omplert de missatges d'indignació

Les xarxes socials s'han incendiat després de l'última decisió d'Antena 3 amb 'Mask Singer'. Els seguidors del programa presentat per Arturo Valls han esclatat sense pietat contra la cadena per un canvi d'última hora.

La segona edició del format musical està triomfant més que mai entre l'audiència, a diferència de la primera temporada. I tot perquè en aquesta es van filtrar les identitats de moltes de les màscares. En canvi, la segona entrega està emocionant i sorprenent en els espectadors.

Fins al moment, l'expectació és màxima per saber quins famosos s'amaguen darrere de les espectaculars disfresses. A més la participació d'importants cares conegudes que han pujat el nivell del format.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

És el cas de personatges com a La Toya Jackson, Mel B de 'Spice Girl', Isabel Preysler, Esperanza Aguirre, Paloma San Basilio, Eva Hache i Josep Pedrerol. Tots ells han estat ja expulsats, però la seva revelació ha servit per augmentar la incertesa sobre la resta de participants.

Els fans de 'Mask Singer': indignats amb Antena 3 pels canvis en la graella

Malgrat tractar-se d'una gran temporada plena de sorpreses, els espectadors d'Antena 3 tenen un límit. Així, no estan disposats a tolerar que es jugui amb ells.

Molts estan farts que, per motius d'audiència, la cadena estigui canviant constantment la programació del format dins de la graella televisiva.

La seva pugna per aconseguir millors dades que el seu principal competidor, Telecinco, ha provocat que el programa musical hagi sofert diversos canvis d'emissió durant aquesta temporada.

Així tot, fa poc Antena 3 va decidir moure el format de dia. Amb el motiu d'ocupar la franja horària que va quedar en la primera cadena de Mediaset després de la fi de l'emissió del documental de Rocío Carrasco.

Argumentant que el canvi es devia a l'inici de l'Eurocopa, Atresmedia va decidir que el seu format estrella deixés els dilluns i s'emetés els dimecres.

Una estratègia que, però, no els va acabar funcionant tant com esperaven. I és que amb l'objectiu d'enfonsar a 'Mask Singer', Telecinco també va optar per fer altres canvis en la seva programació en donar-li els dimecres a 'Supervivientes'.

En qualsevol cas, aquest canvi tan sols va servir per començar a generar cert malestar en els seguidors del programa. Una situació que s'ha desbordat després que ha passat aquesta setmana, una gota que ha 'fet vessar el got' i la paciència dels espectadors.

Esclaten contra Antena 3 pel que van fer aquesta setmana amb 'Mask Singer'

Aquest passat dimecres, com cada setmana, la cadena havia anunciat l'emissió de la setena gala del concurs musical. Fins i tot ja havien promocionat la nova entrega a través de les xarxes socials i la televisió, on s'indicava l'horari d'inici: les 22:45 hores.

Arribat el dia i tots els seguidors estaven preparats a casa seva. Tots situats davant de la pantalla per gaudir d'una nova gala. Però, finalment, no va arribar a emetre's.

Sense previ avís, la cadena va optar per retardar l'emissió del programa mentre acabava la semifinal de l'Eurocopa entre Anglaterra i Dinamarca. Un partit que emetia Telecinco i que va arribar fins a la pròrroga.

No obstant això, el pitjor encara estava per arribar. I és que, després del final del partit de futbol, Antena 3 va optar per emetre una reposició d'una gala de la primera temporada del concurs.

També van esborrar les promocions en què anunciaven l'emissió del programa en aquest dia, com si això fos suficient per passar desapercebuts davant dels espectadors.

Per aquesta raó, la decisió va causar un gran enuig en els seguidors del programa. Les xarxes socials es van omplir de comentaris i 'memes' que mostren la indignació per la poca responsabilitat i la falta de respecte de la cadena cap a la seva audiència.

«Quina poca vergonya teniu, no només no tireu el programa que porteu anunciant tot el dia amb l'arribada de la màscara convidada pingüí, sinó que us poseu a fer repàs de temporades i ni perdó demaneu. És evident que l'audiència us és igual» , escrivia un usuari a Twitter.