Primer pla de Rafa Mora somrient amb fons lila difuminat

Els fans de Rafa Mora, horroritzats: «Si em passa alguna cosa, us agreixo el suport»

El col·laborador de 'Sálvame' aconsegueix fer saltar les alarmes d'Instagram amb unes paraules una mica confuses

Rafa Mora s'ha convertit en un dels col·laboradors més polèmics de 'Sálvame' des que comencés la seva trajectòria mediàtica a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. Sí, perquè el valencià tenia clar que volia enfocar el seu futur a la televisió i ho ha aconseguit.

Actualment, podem veure'l cada tarda al programa de Telecinco mentre compagina els seus estudis de periodisme. A més, entre tants esforços per formar part dels mitjans de comunicació, Rafa també fa ús de les xarxes socials per crear incògnites entre els seus seguidors.

Ahir mateix, el jove deixava al seu compte oficial d'Instagram un missatge que sembrava força dubtes. «Si em passa alguna cosa, que sapigueu que us agraeixo el suport d'aquests anys», començava dient.

Per mitjà de 'stories' d'Instagram, el de València donava els bons dies a tots amb aquestes paraules, que van aconseguir preocupar als fans i fer saltar les alarmes.

Tot i això, Rafa no volia exagerar gaire la situació i més tard va fer un gir de 180 graus donant una explicació. «Que per què dic això?», preguntava. «Perquè va conduint la meva xavala», es responia a si mateix entre rialles.

Rafa Mora i Macarena Millán

La seva xavala, com l'anomena en confiança, és la seva parella, Macarena Millán Suárez. Per la seva banda, deia entre rialles «bon dia» als seguidors, demostrant que s'havia pres amb molt d'humor les paraules del seu xicot.

Del salt televisiu de Rafa a la seva relació amb Macarena

Ja fa més d'una dècada des que Rafa Mora fes els seus primers passos televisius. Acabat d'arribar del Port de Sagunt, a València, es va plantar a la capital per convertir-se immediatament en pretendent a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

Tal va ser el seu 'boom' mediàtic, que en qüestió de mesos va aconseguir ser 'tronista' i per tant, una de les cares més conegudes dins el món televisiu. Un cop finalitzat el programa de l'amor, Mora va aconseguir sortir de la mà de Raquel García, qui va ser la seva parella durant anys.

Rafa Mora en la seva primera aparició a 'Dones i homes i viceversa' el 2009
Rafa Mora es va estrenar a Telecinco el 2009 | Mediaset

Així mateix, gràcies a la seva desimboltura davant les càmeres va participar en altres 'realities' com a 'Gran Hermano VIP' o 'Supervivientes'. Però per fi va aconseguir una cadira cada tarda a 'Sálvame', programa en què continua col·laborant.

Tal és la seva il·lusió per aquest espai, que va decidir fer la carrera de periodisme per especialitzar-se encara més i esdevenir un veritable professional de l'àmbit.

Tanmateix, com passa amb la gran majoria de famosos del nostre país, la fama fa que de vegades sigui inevitable que corrin rumors al teu voltant. I és que malgrat que el valencià sempre s'ha mostrat molt enamorat de la seva actual parella, Macarena Millán, més d'una vegada tots dos han estat titllats de deslleials.

Rafa i Macarena porten junts des de l'any 2016, és a dir, cinc anys en què públicament hi ha hagut de tot: des d'amor fins a suposades banyes per les dues parts.

Les darreres suposicions van tenir lloc el passat mes d'agost. En concret, Rafa Mora es convertia en el protagonista de la tarda a 'Sálvame' en haver estat en una festa amb Diego Matamoros, Alberto Santana i una noia rossa. Amb ella, hi hauria hagut «una mica més» que paraules d'afecte.

Per part seva, el col·laborador sempre ha negat tot i està plenament segur tant d'ell mateix, de la seva parella, com de la seva relació en si. Llavors, sonaran campanes de casament pròximament?