Plató de Sálvame amb els col·laboradors

Els fans de 'Sálvame' apaguen la tele per la nova presentadora: «Fins demà»

'Sálvame' està perdent audiència per culpa de la presència d'una de les presentadores

Els espectadors de 'Sálvame' han pres una decisió per a cada vegada que Paz Padilla aparegui al programa . Les últimes polèmiques que ha protagonitzat li han fet perdre el favor de l'audiència de què ha gaudit durant tots aquests anys.

El mític programa de les tardes de la cadena principal de Mediaset està en les seves hores més baixes. Fa més de tretze anys que s'emet, però les males dades que ha obtingut durant la temporada estival han fet que es trobi en una tessitura molt complicada.

El que abans encantava a l'audiència ara s'ha convertit en una veritable molèstia. És cert que és un dels formats que més es reinventa, cosa que fa que tingui tant èxit. No obstant això, hi ha algunes fórmules que han deixat de tenir efecte i estan aconseguint resultats inesperats.

Durant el temps que porta en emissió, hi ha hagut moltes cares habituals que s'han posat en mans de la conducció de l'espai. No obstant això, compta amb una plantilla fixa de presentadors, els quals proporcionen al format un toc diferent.

Carlota Corredera ha estat posicionada, durant molts anys, com la menys volguda per l'audiència, una posició que li han arrabassat fa poc. La nova rebutjada, tant per l'audiència com per les xarxes socials, és Paz Padilla. De fet, molts seguidors de l'espai eviten veure'l quan aquesta el presenta.

La presència de Paz Padilla genera una apagada col·lectiva a 'Sálvame'

Des que el format va començar fa més d'una dècada, ha passat per diferents èpoques, que venen determinades pels continguts que ofereixen o les novetats que s'apliquen en cadascuna de les noves entregues.

No obstant això, un dels detonants que fa que l'audiència es mantingui atenta als successos és la persona que el presenta. L'espai compta amb quatre cares visibles, i cadascuna aporta alguna cosa diferent que agrada als espectadors.

L'última incorporació ha estat Nuria Marín, que gràcies a la frescor i la naturalitat que la caracteritzen ha aconseguit fer-se un lloc al programa. No obstant això, la copresentadora més antiga de 'Sálvame', Paz Padilla, s'ha convertit en la nova enemiga de l'audiència.

Cada intervenció seva provoca que els espectadors tinguin un rebuig cap a la seva figura que perjudica, d'una manera o altra, el programa. A més, les declaracions incendiàries que fa i les postures que adopta encara accentuen més la situació.

Ha arribat fins al punt que molts canvien de canal o no veuen l'espai quan el dirigeix ella. Twitter s'ha convertit en la principal plataforma que utilitza el públic per a opinar i llançar missatges molt directes contra ella i el format.

«Estic llegint que avui hi ha la Paz Padilla. Gràcies per informar. Avui NO us veig. CIAO», afirma un usuari. Altres diuen: «Avui la Padilla. No puc amb ella. Fins demà, que hi haurà la Carlotiña» o «Si el presenta la Paz Padilla, crec que passo».

Sens dubte, uns missatges que fant evident el rebuig que està recollint l'andalusa amb les seves aportacions. De fet, crida l'atenció l'afecte que està rebent la gallega, que va ser molt rebutjada en el passat.

La postura de Padilla davant la mort, els comentaris polèmics que ha fet sobre els abusos que va patir Sofía Cristo o els atacs a Anabel Pantoja han estat alguns detonants. De fet, molts dels seus companys s'han mostrat contraris a que sigui present al plató i a les declaracions que fa. L'última a fer-ho va ser Belén Esteban, que va sortir en defensa de la seva amiga Anabel després dels comentaris de la còmica.

Sens dubte, Paz Padilla ha obtingut un gran rebuig que li pot costar la permanència a 'Sálvame'. Tot i així, ella no es mostra preocupada per això i ha assegurat que seguirà sent així. Esperem que faci algun tipus de reflexió i comprengui el punt de vista dels altres.