Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa

Els fans de 'Supervivientes' diuen prou després del que han vist en directe

'Supervivientes' torna a provocar el cabreig dels seus espectadors després d'un comentari fora de lloc

Supervivientes fa setmanes que genera polèmica i malestar entre els seus espectadors. Això ha passat, per exemple, pels improperis de Matamoros. I, a la darrera gala, s'ha creat mal ambient a causa d'un comentari realitzat per un exconcursant d'aquesta edició, Anuar.

El cunyat de Chabelita ha comparat els participants amb els actors de la pel·lícula Campeones, que tenen diferents discapacitats. Per això els fans del programa no han dubtat a carregar durament contra aquest.

Supervivientes s'indigna amb les paraules d'Anuar

El reality de Telecinco ha viscut a l'última gala una de les proves ja mítiques. Aquesta és la taula de les temptacions, on els concursants, a canvi de menjar, han de fer diferents 'sacrificis'.

Per exemple, Anabel es tallarà els cabells. De la mateixa manera, Kiko s'haurà de dedicar a pescar durant una setmana i Ana Luque haurà de romandre amb les cames lligades.

Anuar Beno pateix una caiguda i és atès pels metges
'Supervivientes' torna a ser un focus de polèmica per les paraules d'Anuar | MEDIASET

Davant d'aquest conjunt de reptes que van rebre els seus companys, Anuar ha dit a plató: «El que sembla l'illa ara és allò de la pel·lícula Campeones»,  un comentari que no s'ha entès. Per això, ell ha decidit aclarir què volia dir. Ha afegit: «Uns estan coixos, n'hi ha un que no hi veu (referint-se a Matamoros)... sembla l'equip de Campeones».

Aquestes paraules han estat absolutament desafortunades, en ser considerades per molts una burla cap als actors de l'esmentat film. I és que aquests compten amb diferents tipus de discapacitats intel·lectuals.

Carlos Sobera ha intentat 'treure ferro a l'assumpte' dient: «Doncs podem aprofitar per gravar la segona o la tercera part». A això, Beno ha afegit: «Seria meravellós».

Supervivientes fa 'esclatar' les xarxes

El concurs de supervivència ha tornat a fer cremar Twitter amb el desafortunat comentari del germà d'Asraf. El jove ha provocat amb les seves paraules que la xarxa social esmentada s'hagi omplert de missatges en contra d'ell.

Alguns exemples d'això són publicacions com aquesta: «Encara estic al·lucinant amb el que ha dit. Fer una broma amb persones amb problemes de diversitat funcional i que ningú no digui res. Quin fàstic de persona».

Anuar Beno plorant
'Supervivientes' ha vist els contundents atacs que ha rebut Anuar després de les seves paraules. | MEDIASET

En aquesta mateixa línia en trobem d'altres: «Serà desgraciat, ja li agradaria a ell assemblar-se, encara que fos una mica, a aquests actors» i «ells et superen amb escreix en tot. A tu i a molts altres». Això sense oblidar: «El seu comentari ha estat fastigós, no sé com segueixen portant aquest impresentable als platós».

Molt més contundents han estat altres fans del reality que han dit: «T'has tornat a lluir. És el que passa quan ajuntes en un mateix plató a tantes persones que tenen només una neurona» i «de veritat que tens les neurones justes per passar el dia sense cagar-te ni pixar-te a sobre».

▶️ Omar Sánchez estalla y arremete contra Anabel Pantoja tras lo sucedido en Supervivientes 2022

A tots aquests s'hi uneix: «El seu comentari pot ser més horrible? Fent referència així a persones amb discapacitat. I que a sobre ningú no li hagi retret el comentari em sembla vergonyós».

Menyspreable, idiota, penós, mocós i lamentable són altres dels termes que els fans de Supervivientes han utilitzat per carregar contra Beno per les seves paraules. Amb aquestes el que ha aconseguit és augmentar de manera considerable la llista de seguidors del programa que no el poden suportar. De moment, ell no s'ha manifestat sobre això. Caldrà esperar fins a la gala per veure si decideix demanar disculpes de manera pública o no.