Susanna Griso a 'Espejo Público'

«Fas fàstic»: Crítiques a la reacció de Susanna Griso al càncer d'Ana Rosa

Susanna Griso ha estat fortament criticada per la seva actitud davant l'anunci d'Ana Rosa

Susanna Griso ha estat una de les primeres a ser assenyalades després de l'anunci d'Ana Rosa Quintana sobre el càncer de mama. Les dues presentadores es disputen cada matí la franja matinal i la retirada temporal de Quintana podria suposar un avantatge al rànquing d'audiències. Tot i això, el motiu de l'absència d'Ana Rosa no pot ser en cap cas motiu d'alegria. Després de les abraçades i els missatges de suport dels seus companys de cadena, hi ha qui ha criticat la reacció de Susanna Griso.

La presentadora d''Espejo Público' començava el programa d'Antena 3 de manera habitual, mentre Quintana donava la pitjor de les seves notícies. Un fet que ha cridat l'atenció de les xarxes socials, que ràpidament han mostrat el seu malestar.

Susanna Griso, criticada per la seva reacció a la retirada d'Ana Rosa

Eren les nou del matí quan la presentadora d''El programa de Ana Rosa' ha engegat el programa anunciant que abandonava la televisió. Un abandó temporal, provocat després de ser diagnosticada amb un càncer de mama. En canvi, la presentadora d'Antena 3 ha començat el seu espai matinal com sempre, sense fer cap una menció a la notícia que la seva companya de professió estava donant a la cadena rival.

Això ha provocat l'enuig d'un usuari de Twitter, que ha criticat amb duresa l'actitud de Griso. Ho feia publicant una piulada on assenyalava la manca d'empatia de la catalana. «Em sembla curiós que @susannagriso, encara no li hagi enviat ànims a Ana Rosa Quintana», escrivia, i afegia que «no em valdrà que els els doni ara, els hauria d'haver enviat a les 09:05, fas molt fàstic, estimada Susanna», sentenciava.

Susanna Griso i el seu missatge de suport al gran rival

Quan Ana Rosa ha donat per finalitzat el seu anunci a Telecinco, els seus companys de professió s'hi han bolcat. Li han ofert ànim i molta força per superar el llarg camí que encara li queda per recórrer. Les xarxes socials s'han omplert de missatges, des del de la presidenta de la Comunitat de Madrid fins als de col·legues de professió d'altres mitjans. Susanna Griso s'hi ha volgut sumar després de ser criticada només conèixer-se la notícia.

Per més que hi hagi una rivalitat entre les dues presentadores, el cert és que entre totes dues hi ha cordialitat i respecte. Per això, quan Ana Rosa ha acabat de comunicar el seu abandonament, Susanna ha volgut tenir un gest cap a ella. Ho ha fet en directe, adreçant-se a càmera i silenciant les persones minuts abans l'havien criticat.

«Una gran abraçada a una companya, Ana Rosa Quintana, que sabem que ha deixat temporalment el programa per tractar-se un càncer de mama», ha dit Griso. «Ella mateixa ho anunciava aquest matí, i afortunadament, està localitzat i no té metàstasi», assenyalava Susanna. «Ana Rosa, molt ànim, molta força. Des d'aquí et desitgem una ràpida recuperació», finalitzava la presentadora.

La productora Atresmedia també ha publicat un missatge on li desitjava una ràpida recuperació. Recordem que Ana Rosa va estar durant molts anys treballant a Antena 3, i encara hi té companys de trajectòria. Així, cares conegudes com Sandra Golpe, Iñaki López o Mónica Carillo han publicat missatges d'ànim per mostrar suport a la presentadora de Telecinco.